Vorige | Volgende

Bolstoen 2 a AMSTERDAM

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

BOLSTOEN 2A TE AMSTERDAM

Omschrijving:
Prachtige bedrijfsruimte te huur van circa 161 m² verkoopruimte op de begane grond en circa 159 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. Het object bevindt zich op een goede zichtlocatie! Aan de linkerkant is het object voorzien van overheaddeur. Aan de zijkant bevinden zich 2 parkeerplaatsen die bij het gehuurde horen.


Bestemming:
Bedrijven die vallen in categorieën 2 tot en met 4 van de van deze regels deel uitmakende Staat van Inrichtingen Sloterdijk III. Onder andere; fabrieken, bierbrouwerij, houtindustrie, drukkerij en wasserij.


Ligging en bereikbaarheid:
Het object is uitstekend te bereiken met de auto en openbaarvervoer. Afrit 2 en 3 van de A5 zijn op slechts 3 minuten gelegen. Bushalte Bolstoen is op circa 60 meter afstand gelegen waar buslijn 231 stopt.


Oppervlakte:
319,66 m² V.V.O. (NEN 2580)


Bijzonderheden:
Gelegen op zichtlocatie langs de doorgaande weg Abberdaan.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per 1 oktober 2018


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Nader overeen te komen.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
€ 37.500,- excl. BTW
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
320 m²
In units vanaf
320 m²
Opp bedrijfshal
320 m²
In units vanaf
320 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bolstoen 2 a AMSTERDAM

naar Bolstoen 2 a AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object