020-5775333
Vorige | Volgende
Verhuurd

Buikslotermeerplein 420 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-5775333

info@keij-stefels.nl

Omschrijving

BUIKSLOTERMEERPLEIN 420 TE AMSTERDAM Omschrijving: Kantoorruimte te huur in hartje Amsterdam Noord aan het Buikslotermeerplein. De beschikbare vierkante meters bevinden zich op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw. Het afwerkingsniveau van deze unit wordt door de eigenaar geheel naar de geldende maatstaven gebracht door het te voorzien van nieuw tapijt, nieuw inbouwplafond,...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
160 m²

Omschrijving

BUIKSLOTERMEERPLEIN 420 TE AMSTERDAM

Omschrijving:
Kantoorruimte te huur in hartje Amsterdam Noord aan het Buikslotermeerplein. De beschikbare vierkante meters bevinden zich op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw. Het afwerkingsniveau van deze unit wordt door de eigenaar geheel naar de geldende maatstaven gebracht door het te voorzien van nieuw tapijt, nieuw inbouwplafond, schilderwerk en een nieuwe keuken met apparatuur. Installaties als airco, verwarming, systeemplafond en inbouwarmaturen zijn aanwezig.


Bestemming:
Deze gemengde bestemming is geschikt voor:

consumentverzorgende dienstverlening;
maatschappelijke dienstverlening;
kantoor;
zakelijke dienstverlening.


Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is gelegen aan het winkelcentrum Boven 't IJ, het winkelcentrum is voorzien van veel grote retailers en heeft een ruimte parkeervoorziening en is op een steenworp afstand gelegen van de (nog te realiseren) eindhalte van de Noord-zuidlijn.

Meerdere bushaltes in de omgeving zoals: Olaf Palmeplein, het Breed, J.Drijverweg en halte Buikslotermeerplein. Buslijnen 30, 31, 33, 34, 36, 37, 38, 105, 109, 110, 111, 125, 245, 301, 315, 316, 319 en 611 stoppen in de directe omgeving.


Oppervlakte:
Circa 220 m2


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
In overleg.


Huurovereenkomst en overige condities:

Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Servicekosten worden per maand vooruit betaald, nader te bepalen.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
€ 21.600,- per jaar excl. BTW

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
160 m²

Foto's

Kaart Buikslotermeerplein 420 AMSTERDAM

naar Buikslotermeerplein 420 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand