Vorige | Volgende

Ceintuurbaan 232 - wkl AMSTERDAM

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Winkelruimte in het hart van De Pijp van circa 110m², met een kelder van circa 67m². Deze ruimtes hebben de beschikking over een goederenlift, en hebben toegang tot een tuin.


Ligging:
De winkel is gelegen nabij de hoek met de Ferdinand Bolstraat waar in de toekomst de uitgang komt te liggen van het station van de Noord-Zuid metrolijn. Direct in de omgeving van deze winkel bevinden zich diverse winkels en horecagelegenheden.


Bereikbaarheid:
De Ceintuurbaan is goed te bereiken met de auto via de Hobbemakade, van Baerlestraat of Amsteldijk. Tevens is het zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 3, 12 en 25 stoppen praktisch voor de deur.


Vloeroppervlakte:
Begane grond ca. 110 m²
Kelder ca. 67 m²
Totaal ca. 177 m²


Minimale huurtermijn:
Nader te bepalen


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2000 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per direct beschikbaar.


Voorzieningen:
- Toilet;
- CV installatie;
- Lift;
- Keuken.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurbetaling:
Per maand vooruit


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Huurprijs:
€ 37.500 ,-- per jaar excl. BTW

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte,

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
177 m²
In units vanaf
177 m²
Perceel
177 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Ceintuurbaan 232 - wkl AMSTERDAM

naar Ceintuurbaan 232 - wkl AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object