Vorige | Volgende

Damrak 68 - I AMSTERDAM, Centrum

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

DAMRAK 68-I TE 1012 LM AMSTERDAM

Ligging:
Het kantoor is gelegen aan het Damrak met vele bedrijven en winkelvoorzieningen nabij het Centraal Station in hartje Centrum Amsterdam. De ligging op de eerste etage geeft een mooie uitkijk op de winkelstraat en de beroemde gebouwen (o.a. de Beurs van Berlage en de Bijenkorf) aan de overzijde.


Bereikbaarheid:
Het kantoor is goed te bereiken met de auto vanaf de A10 en met het openbaar vervoer. Tramlijn 4, 9, 16, 24 en 25 stoppen aan het Damrak. Tevens is het Centraal Station op loopafstand bereikbaar. Betaald parkeren is op openbaar terrein en in de nabije omgeving is zowel parkeergarage De Kolk gelegen als de parkeergarage bij de Bijenkorf.


Bestemming:
Kantoor


Vloeroppervlakte:
Ca. 96 m²


Omschrijving:
Het gebouw beschikt over zowel een trap als een lift. De toegangsdeur is te bedienen middels het intercomsysteem. De kantoorruimte is voorzien van een pantry en een aircosysteem. De ramen aan de voorzijde kunnen worden geopend. Een toiletvoorziening is aanwezig op de etage.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2000 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
De oplevering is in overleg


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Bijzonderheden:
Voor zover de te huur aangeboden ruimten deel uitmaken van een groter geheel (een zogenaamd 'verzamelgebouw') omvatten de genoemde metrages in het algemeen een opslag in verband met de toerekening van de algemene ruimten.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
€ 16.000,-- per jaar


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
Ja
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
96 m²
In units vanaf
96 m²
Perceel
96 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
F
Perceel
4747
Oppervlakte
125 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Damrak 68 - I AMSTERDAM, Centrum

naar Damrak 68 - I AMSTERDAM, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object