Vorige | Volgende

Dodonaeusstraat 20 Zaandam

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

DODONAEUSSTRAAT 20

Deze winkel-/ horecaruimte van 185 m² groot met mooi front en voldoende parkeerruimte aan de voorzijde wordt per direct aangeboden. Hij is momenteel voorzien van verschillende tussenwanden en installaties. Het object is geschikt als winkelruimte, horeca of een kapperszaak.

BESTEMMING
De voor 'gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven, detailhandel, dienstverlening, horeca en cultuur en ontspanning.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Dit object is gelegen in een winkelcentrum in de wijk Poelenburg. In dit centrum bevindt zich de Vomar Voordeelmarkt, Emrah Market CL, BENU Apotheek en huisartsenpraktijk Poelenburg. Buslijn 394 en 395 richting station Sloterdijk en richting Amsterdam Centraal Station CS hebben een halte hier op steenworp afstand.

OPPERVLAKTE
193,6 m² B.V.O.
185,35 m² V.V.O.

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI). Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN-2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij de het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte/horeca
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
185 m²
In units vanaf
185 m²
Perceel
194 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Dodonaeusstraat 20 Zaandam

naar Dodonaeusstraat 20 Zaandam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object