Vorige | Volgende

Herengracht 141 BG* Amsterdam

Huurprijs € 21.500 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Luxe kantoorruimte, gelegen in een prachtig grachtenpand genaamd: "Gebouw De Koophandel". De kantoorruimte heeft een hoogwaardige afwerkingsniveau met behoud van unieke stijlkenmerken. Er is een goede infrastructuur aanwezig voor uw netwerk, internet en telecommunicatie. Dit alles zorgt voor een perfect werkklimaat. Deze kantoorruimte is ook voorzien van een eigen intercomsysteem en bel bij het entree, eigen alarmsysteem en pantry met mengkraan. Ook heeft de begane grond toegang tot een patio.

Het gehele pand verkeert in uitstekende staat en heeft een representatieve uitstraling.

BESTEMMING
Kantoorruimte

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het gebouw is gelegen aan de prachtige en historische grachtengordel van Amsterdam. Nabij de Dam, Centraal Station, het Anne Frank Museum en vele bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden.

Auto: Het object is bereikbaar met de auto via de A10 afslag S105. De reistijd naar de ring A10 bedraagt circa 15 minuten.

Openbaar vervoer: De kantoorruimte is vanaf Amsterdam Centraal Station zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de Nieuwezijds Voorburgwal (3 min. Lopen) stoppen 9 buslijnen en 5 tramlijnen.

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte): 81,1 m2

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).


BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nog nader te bepalen.

Servicekosten:
€ 50,- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
81 m²
In units vanaf
81 m²
Perceel
81 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Herengracht 141 BG* Amsterdam

naar Herengracht 141 BG* Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object