020-5775333
Vorige | Volgende
Verhuurd

Keizersgracht 583 -585 I AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-5775333

info@keij-stefels.nl

Omschrijving

KEIZERSGRACHT 583-585 te 1017 DR AMSTERDAM Ligging: Kantoorruimte, beschikbaar per 1 januari 2018, welke gelegen is aan de Keizersgracht 583-585, op circa 50 meter afstand van de Vijzelstraat, naast het gebouw "De Bazel" (oude kantoor van ABN-AMRO), waarin tegenwoordig het Stadsarchief is gevestigd. Omschrijving: Het betreft een dubbelbreed grachtenpand, met een dwars dak, rechte lijsten en...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
426 m²

Omschrijving

KEIZERSGRACHT 583-585 te 1017 DR AMSTERDAM

Ligging:
Kantoorruimte, beschikbaar per 1 januari 2018, welke gelegen is aan de Keizersgracht 583-585, op circa 50 meter afstand van de Vijzelstraat, naast het gebouw "De Bazel" (oude kantoor van ABN-AMRO), waarin tegenwoordig het Stadsarchief is gevestigd.

Omschrijving:
Het betreft een dubbelbreed grachtenpand, met een dwars dak, rechte lijsten en deuromlijstingen uit omstreeks het jaar 1700, bestaande uit voorhuis, achterhuis, kelder en vier verdiepingen.

Kantoorruimte is per verdieping te huur. Verdiepingen zijn voorzien van toiletgroep voor zowel dames als heren. Ook is er op elke verdieping minstens 1 keuken of pantry aanwezig. Het pand is voorzien van een liftinstallatie.
Op de begane grond bevindt zich een tuin van 314,4 m² groot en op de derde verdieping bevindt zich een dakterras van 122 m² groot.

De verhuurder heeft het gebouw in 2003/2004 laten renoveren. Verdiepingen beschikbaar in overleg.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid met de auto via de Vijzelstraat en de Keizersgracht alsmede met het openbaar vervoer, welke stopt in de Vijzelstraat. In de toekomst zal de bereikbaarheid nog beter worden door de aanleg van de Noord/Zuid lijn.


Bestemming:
Kantoor


Vloeroppervlakte:
Eerste verdieping: 367,9 m²
Entresol 57,6 m² (NEN2580)


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) alle huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden - aanpassing van de huur te verlangen.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Nader te bepalen.


Huurprijs: € 114.543,20 per jaar exclusief BTW

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
426 m²

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Keizersgracht 583 -585 I AMSTERDAM

naar Keizersgracht 583 -585 I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand