Vorige | Volgende

Kinkerstraat 85 AMSTERDAM

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

KINKERSTRAAT 85, 1053DH te AMSTERDAM

OMSCHRIJVING:
Winkelruimte aan de Kinkerstraat in Oud-West gelegen tussen de Bilderdijkstraat en Bilderdijkkade met prachtige gevel en etalage met authentieke details. Deze winkelruimte heeft een speelse indeling: begane grond met een entresol waardoor de winkel veel oppervlakte heeft, in de kelder is opslagruimte.
De ruimte is ideaal voor bijvoorbeeld een romantische boetiek of beauty-salon!

BESTEMMING
Detailhandel inclusief ondergeschikte horeca, consument verzorgende dienstverlening en publieksgerichte zakelijke dienstverlening.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Kinkerstraat kenmerkt zich door een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. De bereikbaarheid is uitstekend per auto en openbaar vervoer. Object is gelegen aan de doorgaande weg tussen de Postjesweg en het centrum. Tram en bushalte Bilderdijkstraat is gelegen voor het object. Tramlijn 7 & 17 en buslijn 753 stoppen bij deze halte.

OPPERVLAKTE
Kelder 18,8 m²
Begane grond 44,1 m²
Entresol 29,7 m²

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

OMZETBELASTING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
Per direct

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
83 m²
In units vanaf
83 m²
Perceel
45 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kinkerstraat 85 AMSTERDAM

naar Kinkerstraat 85 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object