020-5775333
Vorige | Volgende

Marktplein 2 UITHOORN

Huurprijs op aanvraag

Neem contact met ons op

020-5775333

info@keij-stefels.nl

Omschrijving

MARKTPLEIN 2-I & II TE 1421AC UITHOORN IN DIT PRACHTIGE VOORMALIGE GEMEENTEHUIS ZIJN UNITS BESCHIKBAAR VANAF 12 M². Deze units zijn ideaal voor starters, z.z.p'ers, en bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte die met name zijn gebaat zijn een scherpe huurprijs in combinatie met een flexibele huurperiode vanaf 6 maanden met 1 maand opzegtermijn. De ruimten zijn per direct beschikbaar, zeer...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
212 m²

Omschrijving

MARKTPLEIN 2-I & II TE 1421AC UITHOORN


IN DIT PRACHTIGE VOORMALIGE GEMEENTEHUIS ZIJN UNITS BESCHIKBAAR VANAF 12 M².

Deze units zijn ideaal voor starters, z.z.p'ers, en bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte die met name zijn gebaat zijn een scherpe huurprijs in combinatie met een flexibele huurperiode vanaf 6 maanden met 1 maand opzegtermijn. De ruimten zijn per direct beschikbaar, zeer representatief en deels renoveert. De authentieke details uit het bouwjaar 1936 zijn hierbij in ere hersteld. Dit geeft het unieke gevoel in dit pand. Door de hoge plafonds en grote ramen is er bijzonder veel lichtinval. Tevens kunt u hierdoor genieten van een prachtig uitzicht over de Amstel.

Op de begane grond betreedt u het pand via de prachtige entree. Middels een brede trap komt u op de eerste verdieping al waar de eerste ruimten al tot uw beschikking staan. De toiletten zijn tevens gelegen op deze verdieping.


Bereikbaarheid: Het gebouw is eenvoudig te bereiken met de auto via de N201 welke in verbinding staat met de A2 en de A4. Het centrum van Uithoorn biedt ruime parkeergelegenheid (betaald).


Vloeroppervlakte:
unit A 12,3 m²
unit B 16,6 m²
unit C 42,9 m²
unit D 33,9 m²
unit E 16,7 m²
unit F 41,1 m²
unit G 48,5 m²

Geschiedenis:
Het in traditionele stijl van de Delftse School opgetrokken voormalige gemeentehuis aan het Marktplein in Uithoorn is in 2008 en 2009 vanuit een gedateerde situatie volledig in haar oude luister hersteld. De schepping uit 1936 van architect professor M.J. Granpré Molière is eer aangedaan. Tegelijkertijd is op creatieve wijze voldaan aan alle randvoorwaarden voor een modern kantoor in de 20e eeuw.

De eerste steen voor het gemeentehuis werd gelegd op 27 oktober 1936 en op 15 april van het jaar erop werd het feestelijk in gebruik genomen. Tot 1976 vergaderde de raad in de imposante, bijna kerkachtige trouwzaal.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2000 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
In overleg.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.
Maximale huurtermijn 12 maanden.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Bijzonderheden:
Voor zover de te huur aangeboden ruimten deel uitmaken van een groter geheel (een zogenaamd "verzamelgebouw") omvatten de genoemde metrages in het algemeen een opslag in verband met de toerekening van de algemene ruimten.


Servicekosten:
Ca. € 30,-- per m² per jaar, inclusief voorschot stookkosten.


Huurprijs:
Huurprijs per maand inclusief servicekosten exclusief BTW.

unit A € 130,17
unit B € 177,83
unit C € 459,25
unit D € 363,00
unit E € 178,75
unit F € 440,00
unit G € 518,83Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
212 m²

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Marktplein 2 UITHOORN

naar Marktplein 2 UITHOORN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand