Vorige | Volgende

Minervalaan 29 * AMSTERDAM

Huurprijs € 38.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Prachtige kantoorruimte op goede stand gelegen te huur aan de Minervalaan in Amsterdam Oud Zuid. Dit object met mooie jaren '30 uitstraling heeft een begane grond van ca. 94 m2 groot en is voorzien van een kelder van ca. 32 m2 met goede sta hoogte. Het heeft een prachtige ligging aan de statige laan die van het Hilton Hotel, naar het station Amsterdam-Zuid loopt, met een brede groenstrook in het midden. In de nabije omgeving treft men naast de vele woonhuizen en appartementen diverse winkels en horecagelegenheden.

Het object is recent gerenoveerd naar de meeste moderne richtlijnen en voorzien van 3 kamers, pantry ruimte, gemeenschappelijke ruimte met keuken en 2 toiletten. In 2018 is er een nieuwe Cv-installatie geplaatst.

BESTEMMING
Gemengd -1, (niet woonfuncties in woonbuurten) aangewezen gronden zijn bestemd voor: consumentverzorgende dienstverlening, detailhandel en bedrijf.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Minervalaan is met de auto zeer goed bereikbaar. Vanaf de Ringweg A10 (ca. 5 minuten), via de afslag S108 en S109. In de nabijheid , op loopafstand bevinden zich diverse tram en buslijnen met directe verbinding naar het Amsterdam Centraal Station en diverse regionale verbindingen. Het Station WTC Zuid bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand.

OPPERVLAKTE
Begane grond: 93,8 m2
Kelder: 31,5 m2

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
Per direct

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nog nader te bepalen.

Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
115 m²
In units vanaf
115 m²
Perceel
104 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Minervalaan 29 * AMSTERDAM

naar Minervalaan 29 * AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object