020-5775333
Vorige | Volgende
Onder optie

Nieuwendammerdijk 437 -BG AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is onder optie

Neem contact met ons op

020-5775333

info@keij-stefels.nl

Omschrijving

NIEUWENDAMMERDIJK 437- BG TE 1023 BM AMSTERDAM Omschrijving: Kantoor houden op een van de mooiste plekken van Amsterdam met een uitzicht op een prachtig stuk natuur. De beschikbare kantoorruimte op de begane grond van zo'n 287 m² groot is recent voorzien van raamkozijnen met daardoor veel lichtinval. De Noach kerk dateert uit 1935 en is ontworpen door de architecten E. Drewes en D. Egberts. De...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Onder optie
Opp kantoorruimte
287 m²

Omschrijving

NIEUWENDAMMERDIJK 437- BG TE 1023 BM AMSTERDAM


Omschrijving:
Kantoor houden op een van de mooiste plekken van Amsterdam met een uitzicht op een prachtig stuk natuur. De beschikbare kantoorruimte op de begane grond van zo'n 287 m² groot is recent voorzien van raamkozijnen met daardoor veel lichtinval.

De Noach kerk dateert uit 1935 en is ontworpen door de architecten E. Drewes en D. Egberts. De bouwstijl van de kerk stamt uit het traditionalisme. De architect Ewald Drewes ontwierp eerder gereformeerde kerken aan het Mosplein/Papaverweg en in het tuindorp Oostzaan.

De van oorsprong gereformeerde kerk is in gebruik genomen in maart 1935 en is buiten gebruik sinds 1999. De kerk wordt tegenwoordig gebruikt als woon- en bedrijfsruimte.


Bestemming:
De voor 'Maatschappelijk-2' aangewezen gronden zijn bestemd voor: maatschappelijke voorzieningen en ondersteunende horeca.

Uitermate geschikt voor medische, sociale, educatieve, onderwijs, culturele, religieuze, overheid en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen.


Oppervlakte:
Begane grond: 287,0 m² (conform NEN2580)


Ligging/Bereikbaarheid:
De kerk staat aan heel mooi stukje van de dijk met vrij uitzicht over groen en water. Diverse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer (nabij het toekomstige station Johan van Hasseltweg /Noord-Zuidlijn) en diverse scholen liggen binnen handbereik.


Oplevering:
Per 1 januari 2018 en turn key!


Servicekosten:Nader te bepalen.


Huurconditie CBS:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle huishoudens (2015=100)


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden,
verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


ROZ model:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.


Huurprijs:
€ 47.500,-- per jaar excl. BTW

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
287 m²

Foto's

Kaart Nieuwendammerdijk 437 -BG AMSTERDAM

naar Nieuwendammerdijk 437 -BG AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand