Vorige | Volgende

Orteliusstraat 191 AMSTERDAM

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

ORTELIUSSTRAAT 191, 1057 AZ TE AMSTERDAM

OMSCHRIJVING
Winkelruimte te huur op een prachtige hoek gelegen in de Baarsjes in Amsterdam west. De Orteliusstraat is een verlengde van de Jan Evertsenstraat. In de omgeving bevinden zich vele winkeltjes en cafeétjes. De ruimte is 57 m² groot en is voorzien van 2 grote kozijnen waardoor er veel zicht is van buiten.

BESTEMMING
Gemengd – 2 is bestemd voor Detailhandel (inclusief ondergeschikte horeca), consument verzorgende, publieksgerichte en maatschappelijke dienstverlening,

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bereikbaarheid is uitstekend met de ring A10, afslag S105 De Baarsjes op slechts 3 minuten gelegen en het Mercatorplein ligt op steenworp afstand gelegen met buslijn 15, 18, 247 en 282 en tramlijn 7, 13.

OPPERVLAKTE
56,95 m² V.V.O.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

OPLEVERING
Per direct

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
57 m²
In units vanaf
57 m²
Perceel
57 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Orteliusstraat 191 AMSTERDAM

naar Orteliusstraat 191 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object