Vorige | Volgende

Roemer Visscherstraat 18 - III AMSTERDAM

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

ROEMER VISSCHERSTRAAT 18-III, 1054 EX te AMSTERDAM

Omschrijving:
Zeer representatieve en prachtige kantoorruimte beschikbaar in hoogwaardige staat aan de Roemer Visscherstraat. Nummer 18 is gelegen direct naast de Zevenlandenhuizen ontworpen in de 19e eeuw door Tjeerd Kuipers. Middels de prachtige gezamenlijke entree zijn de verschillende verdiepingen te bereiken. Elke verdieping heeft beschikking tot eigen sanitaire voorzieningen en een volwaardig keukenblok. Deze verdiepingen zijn zowel los als gezamenlijk te huur.


Bestemming:
Gemengd – 3 bestemd voor kantoor, detailhandel, consumentverzorgende en publieksgerichte zakelelijke dienstverlening.


Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoorpand is gelegen in postcodegebied 1054, Amsterdam Oud West. Het Vondelpark met de heerlijke Kitchen & Bar Vondelpark3, het Museumplein het haar vele musea en het Leidseplein bevinden zich in de nabije omgeving. De omgeving kenmerkt zich door de kwaliteit van de vele voorzieningen in winkels, restaurants en hotels op loopstand.


Oppervlakte:
3e etage: ca. 55 m²


Indeling:
Op de derde etage bevindt zich de keuken, douche en toilet in het midden van de kantoorruimte. Aan de zijkant bevindt zich een schot.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per direct beschikbaar.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Nader overeen te komen.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
3e etage € 13.920,- per jaar excl. BTW

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
55 m²
In units vanaf
55 m²
Perceel
100 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Roemer Visscherstraat 18 - III AMSTERDAM

naar Roemer Visscherstraat 18 - III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object