Vorige | Volgende

Van Woustraat 43 H Amsterdam

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

VAN WOUSTRAAT 43-H

Winkelruimte gelegen aan een van de populairste winkelstraten van Amsterdam in de Pijp. Deze omgeving kenmerkt zichzelf door de verscheidenheid aan winkels en restaurants en op steenworpafstand gelegen van de beroemde Albert Cuypstraat.

De winkelruimte wordt geheel gerenoveerd turn-key opgeleverd.

BESTEMMING
Gemengd -2 bestemd voor detailhandel, bedrijf en ambachtelijk bedrijf.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De van Woustraat is de verbinding tussen de Stadhouderskade en Ceintuurbaan. Middels de van Woustraat en Rijnstraat is de A2/ A10 snel te bereiken. Tramlijn 3 Zoutkeetsgracht, 4 Centraal Station en buslijn 246 Schiphol Zuid stoppen in de directe omgeving.

OPPERVLAKTE
56 m² V.V.O.

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren


HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg, maar spoedig.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN-2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij de het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
56 m²
In units vanaf
56 m²
Perceel
65 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Van Woustraat 43 H Amsterdam

naar Van Woustraat 43 H Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object