020-5775333

Even voorstellen

Natuurlijk lijken we in diverse opzichten op onze concullega’s.

  • Ook wij van Keij & Stefels zijn uiteraard aangesloten bij elke brancheorganisatie die concreet voordeel biedt. Enkele voorbeelden zijn: De landelijke NVM met z’n Funda en de lokale MVA met z'n Eerste Amsterdamse onroerend goed veiling.
  • Ook wij coveren zowel het particuliere (woningen; van splitsing tot nieuwbouw) als het zakelijke segment (winkels, kantoren en bedrijfsruimten).
  • Ook bij ons kunt u terecht voor alle vormen van taxatie, voor bezichtiging op zaterdag, voor alles van de bijkomende verzekeringen en voor de huur en verhuur van al dan niet gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen.
  • Ook wij zijn erop voorbereidt dat we het specifieke segment van Expats de juiste tools kunnen bieden.

Toch onderscheidt Keij & Stefels zich wezenlijk van het gros der aanbieders. Waarop u kunt tegenwerpen: ’Ja, hallo… Dat beweren al de concullega’s.’ Dat klopt, maar bij ons gaat het echt aanzienlijk verder dan mooie praatjes. Bij ons is het feitelijk aanwijsbaar. Keij & Stefels vormt als kantoor namelijk een twee-eenheid die men tegenwoordig niet meer zo vaak tegenkomt: enerzijds Makelaardij, anderzijds Beheer van Onroerend Goed in zowel Technisch als in Financieel opzicht. Dit zijn disciplines die elkaar uiterst nuttig kunnen versterken. Dit levert niet alleen voordeel op voor onze cliënten, maar ook voor ons zelf.

Mede dankzij de zeer veelzijdige combinatie van werkterreinen lukte het Keij & Stefels om ook in de afgelopen moeizame jaren gestaag te groeien. Onze mentaliteit van beentjes op de grond, nuchterheid, helderheid, geen knollen voor citroenen en realiteit te midden van turbulentie heeft hier natuurlijk ook bij geholpen.

Naast alle veelzijdigheid doen we ook aan afbakening. Wij laten ons er graag op voorstaan dat we, zowel qua Makelaardij als Beheer, nadrukkelijk gespecialiseerd zijn in de Amsterdamse markt. Onze hoofdstad, daar weten wij de weg. Met, eerlijk toegegeven, af en toe een opportunistisch uitstapje in de regio die wij dan natuurlijk meteen bestempelen als 'Groot Amsterdam’. Kortom, laat duidelijk zijn in welke hoek een reclamemaker onze slogan zou moeten zoeken: ‘Keij & Stefels - alles onder één dak!’ Of: ‘Keij & Stefels de meest veelzijdige van heel Amsterdam!’ Of misschien zelfs wel: ‘Keij & Stefels – doet uw makelaar dat ook allemaal voor u?’.