Het jargon zonder 'zorgen'

Voor het uitbesteden van uw financiƫle beheer bent u bij Keij & Stefels aan het juiste adres. Denk hierbij aan huuradministratie, contractonderhandelingen, huurders werven en screenen en klachtenafhandeling.

Uw intermediair

Financieel beheer gaat natuurlijk vooral over het verwerken en verzorgen van alle inkomsten en uitgaven. Toch heeft deze afdeling nog een andere belangrijke functie, het is namelijk het intermediair tussen huurder en eigenaar. Enerzijds functioneert dit intermediair als stootkussen terwijl het anderzijds dient als gespecialiseerd adviseur in gecompliceerde huur-/huurderkwesties.

Verblijft u in het buitenland?

Heeft u een vastgoedpartner nodig tijdens uw kort- of langdurige verblijf in het buitenland? Dan ontzorgen wij u met een persoonlijke vastgoedmanager die als uw onroerendgoed zaken regelt. Zo kan uw vastgoed of beleggingen continu én optimaal renderen.

U zoekt huurders

Bent u op zoek naar nieuwe, betrouwbare huurders? Wij zien het als positieve uitdaging om de gehele procedure van u over te nemen, inclusief de des gewenste koppeling naar onze collega’s op de afdeling: technisch beheer. Dit is het mooie van Keij & Stefels; bij ons zit alles onder één dak.