Full-service makelaardij

Uit passie voor Amsterdam en voor haar bewoners, richtten Kobus Keij en Peter Stefels op 1 april 1989 full-service makelaarskantoor Keij & Stefels op. Destijds deden zij dat vanuit twee kantoorkamertjes aan het Minervaplein. Vandaag de dag bedienen 25 medewerkers van Keij & Stefels de Amsterdamse vastgoedmarkt met een hecht team van specialisten.

Onze medewerkers

Door de tegenwoordig niet meer zo vaak voorkomende mix van makelaardij en vastgoedbeheer kent ons medewerkersbestand van ruim 25 personen een grote diversiteit aan specialisten: makelaars, maar ook technisch geschoolde mensen die alle vormen van onderhoud en renovatie coördineren. En boekhoudkundige en administratieve medewerkers, maar ook experts in assurantiën. U kunt de contactgegevens van iedere medewerkers vinden op onze contactpagina. Dankzij deze waaier aan vakmensen kunnen wij, vanuit ons kantoor aan de Paulus Potterstraat 26 in Amsterdam Oud Zuid, voor elke opdracht een optimaal team samenstellen.

De transactie van uw leven, zonder zorgen

De aanschaf of verkoop van een woning of kantoorpand is een speciale aangelegenheid. Het is een ingewikkelde transactie en verdient de aandacht die het nodig heeft om goed te verlopen. U wilt tenslotte de beste prijs onderhandelen, betrouwbare kopers of verkopers vinden, niet onnodige (onnodig) tijd verliezen en vooral geen zorgen hebben.

Mooie stad, Amsterdam

Ons kantoor aan de Paulus Potterstraat in ons geliefd Amsterdam is een heerlijke, gastvrije hotspot midden in Zuid. Wij bevinden ons tussen de Hobbemastraat en de Van Baerlestraat, met uitzicht op het museumplein en het Van Goghmuseum.

NVM Makelaar

Keij & Stefels is sinds 1989 uitgegroeid tot een bruisend makelaarskantoor midden in Amsterdam Oud Zuid. Wij zijn lid van de landelijke NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, maar ook van de regionaal optimaal geïnformeerd en alerte MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam).

Aankoopmakelaar

Wij hebben brede kennis van de lokale huizen en commercieel onroerend goed markt. Om u te ondersteunen bij het aankopen van een nieuwe woning of kantoor/ horecazaak/ winkel maken wij gebruik van ons exclusieve netwerk. Zo is het in sommige gevallen mogelijk de woning of commercieel ruimte te bezichtigen voordat ze op Funda gepresenteerd worden!  

Verkoopmakelaar

Onze verkoopmakelaars ondersteunen u met hun jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed in Amsterdam. Wij kennen de waarde en risico aspecten van de verschillende objecten en zullen u ten alle tijden met raad en daad te woord staan en advies geven. U kunt ook bij ons terecht voor alle vormen van taxatie, voor bezichtiging op zaterdag en voor gratis verkoopadvies.

Beleggingen

Voor de particulieren, voor wie ons kantoor het beheer voert, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe beleggingsobjecten in de vorm van winkels, woningen, horeca, kleine kantoren, monumenten en/of herontwikkel objecten.

Veiling

Voor diverse particulieren, banken en beheer cliënten doen wij aan- en verkopen op veilingen. De veilingen gaan van woningen tot horeca en alles daar tussen in. Wij volgen de goed bezochte veilingen al diverse jaren en kunnen concluderen dat op deze veilingen de meest actuele prijzen tot stand komen.