Even voorstellen

Keij & Stefels is sinds 1989 uitgegroeid tot een bruisend makelaarskantoor midden in Amsterdam Oud Zuid. Wij zijn trots op ons prachtige portfolio aan luxe woningen en bedrijfspanden in Amsterdam. Daarnaast zijn we één van de grotere technisch en financieel beheerders van onroerende zaken binnen de Amsterdamse vastgoedmarkt.

Onze medewerkers

Ons medewerkersbestand kent een grote diversiteit aan specialisten: makelaars, taxateurs en technische mensen die alle vormen van onderhoud en renovatie coördineren. We hebben tevens boekhoudkundigen, administratieve medewerkers en experts in assurantiën in dienst. U kunt de contactgegevens van iedere medewerker vinden op onze contactpagina. Dankzij deze waaier aan vakmensen kunnen wij, vanuit ons kantoor aan de Paulus Potterstraat 26 in Amsterdam Oud Zuid, voor elke opdracht een optimaal team samenstellen.

Voordelen van ons kantoor

  • We zijn aangesloten bij de landelijke NVM met Funda en de lokale MVA met z'n Eerste Amsterdamse onroerend goed veiling.
  • We ondersteunen bij de verkoop en aankoop van particuliere woningen, van splitsing tot nieuwbouw evenals bij de verkoop en aankoop van het zakelijke segment, zoals winkels, kantoren en bedrijfsruimten.
  • Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van taxatie, voor een bezichtiging op zaterdag, voor alles van de bijkomende verzekeringen en voor de huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen.

Ons onderscheidend vermogen

Toch onderscheidt Keij & Stefels zich wezenlijk van andere aanbieders. Waarop u kunt tegenwerpen: ’Ja, hallo… Dat beweren alle conculega’s. Dat klopt, maar bij ons gaat het echt aanzienlijk verder dan mooie praatjes. Bij ons is het feitelijk aanwijsbaar. Keij & Stefels vormt als kantoor namelijk een twee-eenheid die men tegenwoordig niet meer zo vaak tegenkomt: enerzijds makelaardij, anderzijds vastgoedbeheer in zowel technisch als in financieel opzicht. Dit zijn disciplines die elkaar uiterst nuttig kunnen versterken. Dit levert niet alleen voordeel op voor onze cliënten, maar ook voor ons zelf.

Amsterdam specialist

Naast alle veelzijdigheid, bakenen we ook af. Wij laten ons er graag op voorstaan dat we, zowel qua makelaardij als vastgoedeheer, nadrukkelijk gespecialiseerd zijn in de Amsterdamse markt. Onze hoofdstad, daar weten wij de weg. Met, eerlijk toegegeven, af en toe een opportunistisch uitstapje in de regio die wij dan natuurlijk meteen bestempelen als 'Groot Amsterdam’.

Kortom, laat duidelijk zijn in welke hoek een reclamemaker onze slogan zou moeten zoeken: Keij & Stefels - alles onder één dak! Of: Keij & Stefels de meest veelzijdige van heel Amsterdam! Of misschien zelfs wel: Keij & Stefels – doet uw makelaar dat ook allemaal voor u? Met andere woorden, wij helpen u graag! Neem contact met ons via: 020-5775333.