Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Herengracht 340 in Amsterdam 1016 CG

Herengracht 340

1016 CG Amsterdam
Huurprijs € 32.500,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 143 m² In units vanaf 143 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Representatieve kantoorruimte gelegen op de bel-etage van het bedrijfsverzamelgebouw in een prachtig drie ramen breed herenhuis aan de Herengracht. Kantoorruimte net boven straatniveau geeft een fantastisch zicht op de grachten. Het gezamenlijk entree bevindt zich in het...
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Representatieve kantoorruimte gelegen op de bel-etage van het bedrijfsverzamelgebouw in een prachtig drie ramen breed herenhuis aan de Herengracht. Kantoorruimte net boven straatniveau geeft een fantastisch zicht op de grachten. Het gezamenlijk entree bevindt zich in het souterrain. Op de bel-etage 143 m² beschikbaar verdeeld over één vloer. De verdieping is voorzien van een pantry met apparaten.

BESTEMMING
Kantoorruimte.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen om de hoek van de Dam en op loopafstand van vele restaurants, cafés en gezellige winkelstraten. Het Centraal Station en de Dam zijn op loopafstand. De Jordaan, de 9 Straatjes en andere hotspots liggen op ook loopafstand. Op deze locatie kunt u genieten van de rust maar ook van het bruisende stadsleven.

OPPERVLAKTE
Ca. 143 m2 VVO.

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: bespreekbaar, doch uitgangspunt 5 + 5 jaar.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

Huurprijs: € 32.500,- per jaar exclusief BTW.

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde – tegen het einde van de eerste huur periode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden– aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 32.500,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 143 m² Diversen In units vanaf 143 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
143 m²
In units vanaf
143 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Route van naar Herengracht 340, 1016 CG Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.