Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Bos En Lommerweg 369 A in Amsterdam 1061 DH

Bos en Lommerweg 369 A

1061 DH Amsterdam
Huurprijs € 225,- p.m² p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 266 m² In units vanaf 266 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Bos en Lommerweg 369A

Omschrijving:
Winkelruimte van 250 m² tot 521 m² begane grond beschikbaar de omgeving Bos en Lommer in Amsterdam-West. Deze buurt is ontzettend in opkomst, is dynamisch en erg creatief. De wijk trekt een jong en multicultureel publiek en het barst er van de...
Lees meer

Omschrijving

Bos en Lommerweg 369A

Omschrijving:
Winkelruimte van 250 m² tot 521 m² begane grond beschikbaar de omgeving Bos en Lommer in Amsterdam-West. Deze buurt is ontzettend in opkomst, is dynamisch en erg creatief. De wijk trekt een jong en multicultureel publiek en het barst er van de culturele hotspots!

De Bos en Lommerweg is een uitstekende locatie en verbinding tussen het Bos en Lommerplein en de Burgemeester de Vlughtlaan. Het object wordt schoon gestukt casco opgeleverd. Beschikbare vierkante meters hangt af van de bestemming van de winkelruimte.

Bestemming:
Gemengd -3, aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel en consument verzorgende dienstverlening met een bedrijfsoppervlakte van ten hoogste 250 m² per bedrijf, kantoren, publieksgerichte dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen.

Ligging & Bereikbaarheid:
De Bos en Lommerweg 369 is uitstekend gelegen nabij de op-, en afrit van de A10, Coentunnel en diverse uitvalswegen.
Het station Burg de Vlugtlaan bevindt zich op 3 minuten en Bos en Lommerplein op 4 minuten lopen. Op deze stations stoppen trams 7 & 14 en bussen 15, 21, 80, 280 302, 752 en N80.

Oppervlakte & Huurprijs:
Begane grond: 521,1 m²
Kelder: 236,0 m²

Huurprijs: € 225,- per m² per jaar.

Huurprijzen en Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI). Alle huishoudens (2015 = 100).

Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Huurprijsaanpassing
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

© 2019 – Keij & Stefels. Alle rechten voorbehouden.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 225,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1956 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 266 m² Verkoopoppervlakte 135 m² Frontbreedte 831 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 266 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
266 m²
In units vanaf
266 m²
Verkoop vloeroppervlakte
135 m²
Frontbreedte
831 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Bos en Lommerweg 369 A, 1061 DH Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.