Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Admiraal De Ruijterweg 107 H in Amsterdam 1056 EV

Admiraal De Ruijterweg 107 H

1056 EV Amsterdam
Huurprijs € 3.000,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 155 m² In units vanaf 155 m²
Lees meer

Omschrijving

ADMIRAAL DE RUIJTERWEG 107-HS

Omschrijving:
Ruime winkel van 135 m² V.V.O. begane grond met 70m² kelder, met een frontbreedte van ca. 6 meter breed. De winkel is gelegen in stadsdeel De Baarsjes en is omgeven met detailhandel, horeca en supermarkten. Bekende namen uit de omgeving...
Lees meer

Omschrijving

ADMIRAAL DE RUIJTERWEG 107-HS

Omschrijving:
Ruime winkel van 135 m² V.V.O. begane grond met 70m² kelder, met een frontbreedte van ca. 6 meter breed. De winkel is gelegen in stadsdeel De Baarsjes en is omgeven met detailhandel, horeca en supermarkten. Bekende namen uit de omgeving zijn Aldi, Primera, IJscuypje, Albert Heijn en Stach food. 

Bestemming:
Gemengd -2, aangewezen gronden zijn bestemd voor: Detailhandel inclusief ondergeschikte horeca, consument verzorgende, publieksgerichte dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening, kantoren, galerieën en horeca categorie 3 (cafés en eetcafés)

Ligging en bereikbaarheid:
Winkelruimte is gelegen in De Baarsjes te midden van de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat. De bereikbaarheid is middels beide wegen uitstekend, de A10, oprit s105 is op ca. 5 minuten gelegen. Op circa 100 meter is gelegen bushalte 18 (Slotervaart – Centraal Station) en trams 13 en 19 (Geuzenveld- Centraal Station en Diemen Sniep – Station Sloterdijk). 

Oppervlakte:
Begane grond 135 m² V.V.O met een kelder van 70 m².

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting verhoogd met BTW van drie maanden.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering :
Beschikbaar per direct, echter onder uitsluitend voorbehoud goedkeuring eigenaar en gemeente Amsterdam.   

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurprijs:
€ 3.000,- per maand excl. BTW
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 3.000,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Beschikbaar per direct, echter onder uitsluitend voorbehoud goedkeuring eigenaar en gemeente Amsterdam. BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1912 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 155 m² Verkoopoppervlakte 155 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 155 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
155 m²
In units vanaf
155 m²
Verkoop vloeroppervlakte
155 m²
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Admiraal De Ruijterweg 107 H, 1056 EV Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.