Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
De Clercqstraat 8 in Amsterdam 1052 NC

De Clercqstraat 8

1052 NC Amsterdam
Huurprijs € 36.000,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² In units vanaf 130 m²
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING Ruime winkelruimte van 130 m² V.V.O. met een frontbreedte van ca. 6 meter breed. De winkel is gelegen in het hart van Oud-West en is omgeven met detailhandel, horeca en supermarkten. Bekende namen uit de omgeving zijn Sterk Nachtverkoop, Stach, IJscuypje, Bagels & Beans, Albert Heijn,...
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING

Ruime winkelruimte van 130 m² V.V.O. met een frontbreedte van ca. 6 meter breed. De winkel is gelegen in het hart van Oud-West en is omgeven met detailhandel, horeca en supermarkten. Bekende namen uit de omgeving zijn Sterk Nachtverkoop, Stach, IJscuypje, Bagels & Beans, Albert Heijn, Etos en restaurant Moeders.

BESTEMMING
Gemengd – 1, aangewezen gronden zijn bestemd voor: Detailhandel inclusief ondergeschikte horeca, consument verzorgende en publieksgerichte dienstverlening.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Winkelruimte is gelegen in het prachtige Oud- West te midden van de Da Costakade en Nassaukade. De bereikbaarheid is middels beide wegen uitstekend, de A10, oprit s105 is op ca. 9 minuten gelegen. Op circa 200 meter is gelegen de halte Marnixstraat en Rozengracht waar tramlijn 5, 13 en 17 en buslijn 283, 284 en 288 stoppen.

OPPERVLAKTE
130,61 m² V.V.O.
140,91 m² B.V.O.

HUURPRIJS & OPLEVERING
Beschikbaar in overleg.

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met Nutsbedrijven met betrekking tot de levering van gas en elektra en met Waternet m.b.t. de levering van water.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 36.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² Verkoopoppervlakte 130 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 130 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
130 m²
In units vanaf
130 m²
Verkoop vloeroppervlakte
130 m²
Frontbreedte
600 cm
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar De Clercqstraat 8, 1052 NC Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.