Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Kerkstraat 131 in Amsterdam 1017 GE

Kerkstraat 131

1017 GE Amsterdam
Huurprijs € 1.750,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 72 m² In units vanaf 72 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

KERKSTRAAT 131 TE AMSTERDAM Omschrijving: Prachtige winkel-/ kantoorruimte van 72 m² groot gelegen in het centrum in Amsterdam aan de Kerkstraat tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht en haaks op de Leidsestraat en Nieuwe Spiegelgracht. De winkelruimte is...
Lees meer

Omschrijving

KERKSTRAAT 131 TE AMSTERDAM

Omschrijving:
Prachtige winkel-/ kantoorruimte van 72 m² groot gelegen in het centrum in Amsterdam aan de Kerkstraat tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht en haaks op de Leidsestraat en Nieuwe Spiegelgracht. De winkelruimte is volledig gerenoveerd met vloerverwarming, nieuw toilet en pantry. Het souterrain heeft toegang tot een tuin van 15 m².

Bestemming:
Kantoren, detailhandel en consumentverzorgende dienstverlening kantoren.

Ligging en bereikbaarheid:
Het object ligt op 350 meter gelegen van tramhalte Keizersgracht waar trams 1, 2 en 5 en tramhalte Spiegelgracht waar trams 7 en 10 vertrekken ook op slechts 350 meter. Het Leidseplein ligt op slechts 500 meter verwijderd.

Oppervlakte:
Soutterain 72 m² V.V.O.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting verhoogd met BTW van drie maanden.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering :
Per direct.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Voorschot gas, water en elektra á € 275,- per maand.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurprijs:
€ 1.750,- per maand excl. BTW
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 275,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 72 m² Verkoopoppervlakte 72 m² Frontbreedte 5060 cm Diversen In units vanaf 72 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
72 m²
In units vanaf
72 m²
Verkoop vloeroppervlakte
72 m²
Frontbreedte
5060 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Kerkstraat 131, 1017 GE Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.