Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Churchill-Laan 77 -A in Amsterdam 1078 DJ

Churchill-laan 77 -A

1078 DJ Amsterdam
Huurprijs € 2.000,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 64 m² In units vanaf 64 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Churchill-laan 77-A te 1078 DJ Amsterdam Winkel- en/of kantoorruimte van 64m² gelegen op de hoek met twee grote etalageruiten en aan de achterzijde riante tuin. Dit object wordt casco opgeleverd en is nog volledig naar wens in te richten. Nummers 79, 81 en 87 zijn recentelijk verhuurd en reeds...
Lees meer

Omschrijving

Churchill-laan 77-A te 1078 DJ Amsterdam

Winkel- en/of kantoorruimte van 64m² gelegen op de hoek met twee grote etalageruiten en aan de achterzijde riante tuin. Dit object wordt casco opgeleverd en is nog volledig naar wens in te richten. Nummers 79, 81 en 87 zijn recentelijk verhuurd en reeds prachtig ingericht!

Bestemming:
"Gemengd -2" bestemd voor detailhandel, consumentverzorgende en zakelijke dienstverlening. (Ondersteunde horeca mogelijk, voor specifieke regels raadpleeg de gemeente Amsterdam)

Publiekrechtelijk niet geschikt voor een kinderdagverblijf.

Vloeroppervlakte:
63,64 m² V.V.O.
ca. 55 m² tuin.

Ligging:
Gelegen aan de Churchill-laan in de Amsterdamse wijk de Rivierenbuurt. Nabij het Apollohuis, Europaplein en het Victorieplein.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering:
De oplevering is per direct.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Huurprijs: € 24.000,-- per jaar excl. BTW
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1927 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 64 m² Verkoopoppervlakte 64 m² Frontbreedte 577 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 64 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
64 m²
In units vanaf
64 m²
Verkoop vloeroppervlakte
64 m²
Frontbreedte
577 cm
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Churchill-laan 77 -A, 1078 DJ Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.