Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Cornelis Schuytstraat 61 * in Amsterdam 1071 JG

Cornelis Schuytstraat 61 *

1071 JG Amsterdam
Huurprijs € 150.000,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed
Lees meer

Omschrijving

CORNELIS SCHUYTSTRAAT 61, 1071 JG TE AMSTERDAM. TE HUUR DE VOORMALIGE KANTOORRUIMTE VAN CHRISTIE'S AMSTERDAM IN AMSTERDAM-ZUID, HET CULTURELE HART VAN DE STAD.  Deze chique villa is gelegen in Amsterdam Zuid aan de Cornelis Schuytstraat, een van de bekendste winkelstraten van Oud Zuid. In deze...
Lees meer

Omschrijving

CORNELIS SCHUYTSTRAAT 61, 1071 JG TE AMSTERDAM. TE HUUR DE VOORMALIGE KANTOORRUIMTE VAN CHRISTIE'S AMSTERDAM IN AMSTERDAM-ZUID, HET CULTURELE HART VAN DE STAD. 

Deze chique villa is gelegen in Amsterdam Zuid aan de Cornelis Schuytstraat, een van de bekendste winkelstraten van Oud Zuid. In deze gezellige straat zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Met het Museumplein om de hoek!

Het voormalige kantoor/woonhuis van Christie’s Amsterdam in
Amsterdam Zuid in het culturele hart van de stad is te huur! Dit prachtige object is uitermate geschikt als kinderopvang, praktijkruimte, kliniek of gezondheidspraktijk.

Het buurpand werd in 1973 het monumentale pand van Christie’s Amsterdam, waar sindsdien historische veilingen gehouden werden zoals die van de Liechtenstein collectie (2008), de Dr. Anton Philips collectie (2007) en de Dr. Anton C.R. Dreesmann collectie (2002).

Het pand is gebouwd in 1920 als een woonhuis en sinds 1984 in geheel bij Christie’s in gebruik als woon-kantoorruimte.

BESTEMMING
De grond van de Cornelis Schuytstraat 61 is aangewezen voor Maatschappelijke Dienstverlening. Onder het verlenen van maatschappelijke diensten vallen: gezondheidszorg, sociaal culturele diensten, welzijn, woonzorg, kinderopvang, onderwijs en educatie, sport, religie, overheid en vergelijkbare gebieden. Onder vergelijkbare gebieden worden onderschikte nevenfuncties ten behoeve van de diensten, zoals ondersteunende horeca en ondersteunende detailhandel verstaan.

Voor ondersteunende horeca geldt een maximum netto vloeroppervlak van 10% van het netto vloeroppervlak van de hoofdfunctie. Voor ondersteunende detailhandel geldt een maximum netto vloeroppervlak van 25% van het netto vloeroppervlak van de hoofdfunctie, tot een maximum van 200 m².

LIGGING
De Cornelis Schuytstraat is een van de bekendste winkelstraten van Oud Zuid. In deze gezellige straat zijn diverse winkels van bekende designers, uitstekende horeca gelegenheden en de dagelijkse voorzieningen te vinden. Denk onder andere aan een apotheek en dierenkliniek. Voor recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Vondelpark.

Het kantoor is goed te bereiken met tramlijn 2 en 16. Even verderop, op het Museumplein, stoppen nog meer tramlijnen. Met de auto bent u binnen ± 10 minuten op de Ring A-10. Op de eigen oprit is parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s. Huurders komen per direct in aanmerking voor een parkeervergunning, voor de aanvraag van deze parkeervergunning verwijzen wij u graag door naar de website van de Gemeente Amsterdam.

BOUWJAAR
1920

METRAGE
407 m² B.V.O / 345 m² V.V.O (NEN-rapport aanwezig, zie bijlage)

ONDERHOUD
Het onderhoud aan de buitenzijde is uitstekend, binnenzijde dient gerenoveerd te worden voor rekening van de huurder.

STRAATNAAMVERKLARING
Nederlands componist en organist (1557-1616). Heeft vooral als organist bekendheid verworven.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente: Amsterdam
Sectie: Z
Nummer: 426
Grootte: 289 m²

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
In overleg.

SERVICEKOSTEN    
Er wordt huurder geen servicekosten in rekening gebracht, huurder dient zelf een contract af te sluiten met leveranciers van nutsvoorzieningen.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 150.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Eigenaar dient akkoord te geven BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
345 m²
Bestemmingstype
Maatschappelijk
Route van naar Cornelis Schuytstraat 61 *, 1071 JG Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.