Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Cornelis Schuytstraat 48 in Amsterdam 1071 JL

Cornelis Schuytstraat 48

1071 JL Amsterdam
Huurprijs € 45.000,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 58 m² In units vanaf 55 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte (ca.55 m2 winkelruimte + ca.30 m2 kelder/opslagruimte) op prachtige locatie, gunstig gelegen in de chique Cornelis Schuytstraat bij het plein.

De straat kenmerkt zich door de diverse gerenommeerde topmerken winkels en talloze trendy modezaken. Verder bevinden zich er...
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte (ca.55 m2 winkelruimte + ca.30 m2 kelder/opslagruimte) op prachtige locatie, gunstig gelegen in de chique Cornelis Schuytstraat bij het plein.

De straat kenmerkt zich door de diverse gerenommeerde topmerken winkels en talloze trendy modezaken. Verder bevinden zich er gezellige restaurants en brasseries. De locatie is op steenworp afstand van o.a. het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat en is goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto. Betaald parkeren op de openbare weg is mogelijk.

Het winkelpand is voorzien van een keukenblok en toilet alsmede twee paskamers.


HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
In overleg met de huidige huurder.

SERVICEKOSTEN    
Er wordt huurder geen servicekosten in rekening gebracht, huurder dient zelf een contract af te sluiten met leveranciers van nutsvoorzieningen.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 45.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting huidige huurder wil de bedrijfsactiviteiten staken BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 58 m² Verkoopoppervlakte 55 m² Frontbreedte 400 cm Diversen In units vanaf 55 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
58 m²
In units vanaf
55 m²
Verkoop vloeroppervlakte
55 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 75.000,-
↳ BTW belast
Ja
Route van naar Cornelis Schuytstraat 48, 1071 JL Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.