Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Pretoriusstraat 2 in Amsterdam 1092 GE

Pretoriusstraat 2

1092 GE Amsterdam
Huurprijs € 2.950,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 235 m² In units vanaf 235 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Prachtige diepe winkelruimte van ca. 236 m2 met veel mogelijkheden gelegen op een centrale locatie in Amsterdam Oost. Winkel is voorzien van een mooie grote pui met twee naar binnen openslaande deuren. Winkelruimte heeft een bijzonder grote en nieuwe droge kelderbak voor opslag en...
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Prachtige diepe winkelruimte van ca. 236 m2 met veel mogelijkheden gelegen op een centrale locatie in Amsterdam Oost. Winkel is voorzien van een mooie grote pui met twee naar binnen openslaande deuren. Winkelruimte heeft een bijzonder grote en nieuwe droge kelderbak voor opslag en een kantoorruimte. De winkel is gelegen nabij een winkel en nieuwbouwproject Oostpoort, met grote winkels zoals Hema, Albert Heijn, Vomar, BCC en nog vele anderen.

BESTEMMING
Detailhandel, bedrijven, dienstverlening en kantoor.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Pretoriusstraat is een gelegen aan het een plein aan de drukke Linnaeusstraat. De Oosterpoort met het nieuwe stadsdeelkantoor, een zwembad annex sportcomplex, scholen, horecagelegenheden en stedelijke en culturele voorzieningen treft u in de nabijheid.

Met de auto is de winkel vanaf de ringweg A10 en de A2 binnen 10 minuten te bereiken. Met het openbaar vervoer is de winkel te bereiken met tramlijn 3 en 7 en buslijn 37 en 245 vanaf halte Linnaeusstraat.

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte): 234,7 m2
Winkel: 120,5 m2
Kelder: 114,2 m2

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
1 mei 2019

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ-model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ-model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nog nader te bepalen.

Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.950,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1905 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 235 m² Verkoopoppervlakte 114 m² Frontbreedte 435 cm Diversen In units vanaf 235 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
235 m²
In units vanaf
235 m²
Verkoop vloeroppervlakte
114 m²
Frontbreedte
435 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Pretoriusstraat 2, 1092 GE Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.