Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Roemer Visscherstraat 18 1 in Amsterdam 1054 EX

Roemer Visscherstraat 18 1

1054 EX Amsterdam
Huurprijs € 1.750,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 78 m² In units vanaf 78 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

ROEMER VISSCHERSTRAAT 18-1, 1054 EX te AMSTERDAM

Omschrijving:
Zeer representatieve en prachtige kantoorruimte beschikbaar in hoogwaardige staat aan de Roemer Visscherstraat. Nummer 18 is gelegen direct naast de Zevenlandenhuizen die zijn ontworpen in de 19e eeuw door Tjeerd...
Lees meer

Omschrijving

ROEMER VISSCHERSTRAAT 18-1, 1054 EX te AMSTERDAM

Omschrijving:
Zeer representatieve en prachtige kantoorruimte beschikbaar in hoogwaardige staat aan de Roemer Visscherstraat. Nummer 18 is gelegen direct naast de Zevenlandenhuizen die zijn ontworpen in de 19e eeuw door Tjeerd Kuipers. Middels het prachtige gezamenlijke entree zijn de verschillende verdiepingen te bereiken. Deze verdieping heeft de beschikking over eigen sanitaire voorzieningen en een volwaardig keukenblok.

Bestemming:
Gemengd – 3 bestemd voor kantoor, publieksgerichte zakelijke dienstverlening.
De kantoorruimte mag alleen gebruikt worden tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoorpand is gelegen in postcodegebied 1054, Amsterdam Oud West. Het Vondelpark met de heerlijke Kitchen & Bar Vondelpark3, het Museumplein het haar vele musea en het Leidseplein bevinden zich in de nabije omgeving. De omgeving kenmerkt zich door de kwaliteit van de vele voorzieningen in winkels, restaurants en hotels op loopstand.

Oppervlakte:
1e etage: ca. 78 m²

Indeling:
Op de eerste etage bevindt zich aan de achterzijde een keuken met douche en toilet. Aan de voorzijde bevindt zich een spreekkamer voorzien van kozijn met glas en een erker aan de straatkant.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurprijs:
1e etage € 1.750,- per maand excl. BTW
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1894 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 78 m² Diversen In units vanaf 78 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
78 m²
In units vanaf
78 m²
Aantal verdiepingen
1
Turnkey
Ja
Route van naar Roemer Visscherstraat 18 1, 1054 EX Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.