Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Frederik Hendrikstraat 24 in Amsterdam 1052 HV

Frederik Hendrikstraat 24

1052 HV Amsterdam
Huurprijs € 24.000,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 84 m² In units vanaf 84 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Leuke winkel in stadsdeel West, nabij de Nassaukade. De ruimte is ook geschikt als praktijkruimte. De oppervlakte van deze unit is circa 83,7 m2. Aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich 23,4 m2 buitenruimte. Het betreft een mooie lichte ruimte met vele mogelijkheden....
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Leuke winkel in stadsdeel West, nabij de Nassaukade. De ruimte is ook geschikt als praktijkruimte. De oppervlakte van deze unit is circa 83,7 m2. Aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich 23,4 m2 buitenruimte. Het betreft een mooie lichte ruimte met vele mogelijkheden.  In de directe omgeving treft u een diversiteit aan winkels en horecazaken.

BESTEMMING
Consumentverzorgende dienstverlening, kantoren, bedrijven of maatschappelijke voorzieningen met uitzondering van geluidgevoelige maatschappelijke voorzieningen. Geen kinderdagverblijf mogelijk. 

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Op loopafstand bevinden zich het Marnixplein en het Hugo de Grootplein. Deze winkelruimte bevindt zich tegenover het Cartesius Lyceum en bevindt zich in een zeer groene en ruimtelijke omgeving van Amsterdam. 

Uitstekend bereikbaar met zowel de Tram Lijn 13 als de Bus Lijn 18, beide haltes liggen op enkele meters van de locatie. Op de openbare weg bevinden zich betaalde parkeerplaatsen.

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte): 84 m2 binnenruimte en 23 m2 buitenruimte
Op de plattegrond is het de linkerruimte oranje omlijnd. 

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
Per direct. 

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 24.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1911 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 84 m² Verkoopoppervlakte 84 m² Frontbreedte 400 cm Diversen In units vanaf 84 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
84 m²
In units vanaf
84 m²
Verkoop vloeroppervlakte
84 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
84 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Frederik Hendrikstraat 24, 1052 HV Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring