Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Torensteeg 3 A in Amsterdam 1012 TH

Torensteeg 3 A

1012 TH Amsterdam
Huurprijs € 2.950,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 137 m² In units vanaf 137 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Prachtige winkelruimte van met veel mogelijkheden gelegen op een centrale locatie in Centrum Amsterdam. Winkelruimte gelegen tussen de Singel en de Nieuwezijds Voorburgwal en is voorzien van een mooie grote etalage. Ook is de ruimte voorzien van een speels splitlevel aan de...
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Prachtige winkelruimte van met veel mogelijkheden gelegen op een centrale locatie in Centrum Amsterdam. Winkelruimte gelegen tussen de Singel en de Nieuwezijds Voorburgwal en is voorzien van een mooie grote etalage. Ook is de ruimte voorzien van een speels splitlevel aan de achterzijde, plus een kelderruimte.

BESTEMMING
Enkelbestemming "Centrum -3", bestemd voor kantoren, voorzeiningen met inbegrip van additionele horeca en detailhandel.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De ligging is uitstekend, in de directe nabijheid bevindt zich de Dam met Madam Tussauds en het Paleis Op de Dam. Via de Rozengracht & Raadhuisstraat per auto goed te bereiken. Tramlijn 2,11,12,13 en 17 stoppen in de directe omgeving.

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte): ca. 137 m²

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ-model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ-model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.950,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 137 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Frontbreedte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 137 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
137 m²
In units vanaf
137 m²
Verkoop vloeroppervlakte
80 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Torensteeg 3 A, 1012 TH Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring