Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
file4-8

Jan Evertsenstraat 81 H

1057 BR Amsterdam
Huurprijs € 2.100,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 151 m² In units vanaf 151 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING

Winkelruimte aan de drukke Jan Evertsenstraat in de hippe Baarsjes naast de welbekende en bruisend café-restaurant Bar Baarsch. De winkel is 151 m² groot en heeft een speelse Splitleven waardoor het effectief veel vierkante meters heeft. Deze hoofd winkelstraat verbindt het...
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING

Winkelruimte aan de drukke Jan Evertsenstraat in de hippe Baarsjes naast de welbekende en bruisend café-restaurant Bar Baarsch. De winkel is 151 m² groot en heeft een speelse Splitleven waardoor het effectief veel vierkante meters heeft. Deze hoofd winkelstraat verbindt het Mercatorpein met de Admiraal de Ruijterweg en de De Clercqstraat. Winkelruimte is voorzien van onder andere een rolluik en Cv-installatie.

BESTEMMING
Detailhandel inclusief ondersteunende horeca, consument verzorgende en publieksgerichte dienstverlening,

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
In de omgeving bevinden zich vele speciaalzaken en horecagelegenheden. De Jan Everstsenstraat staat bekend als één van de bekendere winkelstraten in Amsterdam West en is sterk in opkomst! De Jan Evertsenstraat is bereikbaar via de ring west afslag S105 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer middels tramlijnen 7 en 13 en de buslijnen 15, 233 en 247.

OPPERVLAKTE

Begane grond/ Bel-etage 68,64 m² V.V.O.
Souterrain/ kelder 82,65 m² V.V.O.

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
1 mei 2019

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.100,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1927 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 151 m² Verkoopoppervlakte 128 m² Frontbreedte 4600 cm Diversen In units vanaf 151 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
151 m²
In units vanaf
151 m²
Verkoop vloeroppervlakte
128 m²
Frontbreedte
4600 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Jan Evertsenstraat 81 H, 1057 BR Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.