Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
img_0001

Merckenburg 1

1082 BT Amsterdam
Huurprijs € 50.000,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 310 m² In units vanaf 310 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsruimte welke in huidig gebruik uitermate geschikt is als kinderdagverblijf. Samen met de achtergelegen tuin aan de Merckenburg in Buitenveldert, nabij het Amstelpark en het Amsterdamse Bos.

De Zuid-as, RAI, VU en het Station Zuid liggen allen op enkele minuten fietsafstand van...
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsruimte welke in huidig gebruik uitermate geschikt is als kinderdagverblijf. Samen met de achtergelegen tuin aan de Merckenburg in Buitenveldert, nabij het Amstelpark en het Amsterdamse Bos.

De Zuid-as, RAI, VU en het Station Zuid liggen allen op enkele minuten fietsafstand van het appartement. Uitvalswegen A10, A2 en A9 zijn met de auto snel bereikbaar.

Ligging en bereikbaarheid:
Gelegen in Buitenveldert tussen de Van Nijenrodeweg en de Kastelenstraat, nabij (snel-)tramhalte Van Boshuizenstraat (5 minuten loopafstand), winkelcentrum "Rooswijck". Tevens is de Ringweg A10 is binnen 5 autominuten te bereiken.


Bestemming:
Bedrijfsruimte, kantoor, kantoor met baliefunctie en maatschappelijke bestemming.


Vloeroppervlakte:
Ca 310,5 m² v.v.o.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per direct beschikbaar.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten. Huurder dient zelf een contract aan te gaan bij een leverancier voor gas, water en licht.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
€ 50.000,-- per jaar
Met betrekking tot achtergelegen perceel, de tuin, dient er een huurovereenkomst aan te worden gegaan met de gemeente Amsterdam.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 50.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 310 m² Diversen In units vanaf 310 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
310 m²
In units vanaf
310 m²
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
310 m²
In units vanaf
310 m²
Aantal verdiepingen
1
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Route van naar Merckenburg 1, 1082 BT Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.