Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
img_0001-3

Herengracht 141 I

1015 BH Amsterdam
Huurprijs € 22.500,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 75 m² In units vanaf 75 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Luxe kantoorruimte, gelegen in een prachtig grachtenpand genaamd: "Gebouw De Koophandel". De kantoorruimte heeft een hoogwaardige afwerkingsniveau met behoud van unieke stijlkenmerken. Er is een goede infrastructuur aanwezig voor uw netwerk, internet en telecommunicatie. Dit alles...
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Luxe kantoorruimte, gelegen in een prachtig grachtenpand genaamd: "Gebouw De Koophandel". De kantoorruimte heeft een hoogwaardige afwerkingsniveau met behoud van unieke stijlkenmerken. Er is een goede infrastructuur aanwezig voor uw netwerk, internet en telecommunicatie. Dit alles zorgt voor een perfect werkklimaat. Deze kantoorruimte is ook voorzien van een eigen intercomsysteem en bel bij het entree, eigen alarmsysteem en toilet met kraan.

Het gehele pand verkeert in uitstekende staat en heeft een representatieve uitstraling.

BESTEMMING
Kantoorruimte

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het gebouw is gelegen aan de prachtige en historische grachtengordel van Amsterdam. Nabij de Dam, Centraal Station, het Anne Frank Museum en vele bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden.

Auto: Het object is bereikbaar met de auto via de A10 afslag S105. De reistijd naar de ring A10 bedraagt circa 15 minuten.

Openbaar vervoer: De kantoorruimte is vanaf Amsterdam Centraal Station zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de Nieuwezijds Voorburgwal (3 min. Lopen) stoppen 9 buslijnen en 5 tramlijnen.

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte): 75,3 m2

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nog nader te bepalen.

Servicekosten:
€ 50,- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 22.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 75 m² Diversen In units vanaf 75 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
75 m²
In units vanaf
75 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet
Verzamelgebouw
Pantry/keuken
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Turnkey
Ja
Route van naar Herengracht 141 I, 1015 BH Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.