Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
voor

Kostverlorenstraat 19 -B

1052 GT Amsterdam
Huurprijs € 37.500,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 233 m² In units vanaf 233 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

KOSTVERLORENSTRAAT 19 B, 1052 GT TE AMSTERDAM

OMSCHRIJVING:
Het betreft een kantoorruimte gelegen op de begane grond aan de achterzijde. De ruimte is recentelijk compleet gerenoveerd, o.a. voorzien van daklichten wat zorgt voor een prettig werkklimaat!

LIGGING:...
Lees meer

Omschrijving

KOSTVERLORENSTRAAT 19 B, 1052 GT TE AMSTERDAM

OMSCHRIJVING:
Het betreft een kantoorruimte gelegen op de begane grond aan de achterzijde. De ruimte is recentelijk compleet gerenoveerd, o.a. voorzien van daklichten wat zorgt voor een prettig werkklimaat!

LIGGING:
Het object is gelegen in de populaire Westerparkbuurt op 5 minuten loopafstand van de Jordaan. Na de renovatie van het Westergasfabriekterrein en het Westerpark is de buurt een culturele trekpleister geworden. Gezellige restaurants, terrasjes, winkels en markten van de Jordaan bevinden zich op een paar minuten lopen.

BEREIKBAARHEID:
Voor de deur stoppen de bussen 21 en 283 en om de hoek stopt tramlijn 3. Ook met de auto is de kantoorruimte goed bereikbaar.

BESTEMMING:
Slechts kantoorruimte en conform bestemmingsplan niet geschikt voor functies in sport en gezondheid.

VLOEROPPERVLAKTE:
232.5 m2

BOUWJAAR:
1959

HUURCONDITIES:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006 = 100).

BANKGARANTIE:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

OMZETBELASTING:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING:
In overleg.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

BIJZONDERHEDEN:
Voor zover de te huur aangeboden ruimten deel uitmaken van een groter geheel (een zogenaamd verzamelgebouw") omvatten de genoemde metrages in het algemeen een opslag in verband met de toerekening van de algemene ruimten.

HUURPRIJSAANPASSINGEN:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurprijs: € 37.500,-- per jaar excl. BTW
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 37.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1923 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 233 m² Diversen In units vanaf 233 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
233 m²
In units vanaf
233 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Kostverlorenstraat 19 -B, 1052 GT Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring