Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
file1-10

Raadhuisstraat 12 *

1016 DE Amsterdam
Huurprijs € 2.500,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 65 m² In units vanaf 65 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

RAADHUISSTRAAT 12, 1016 DE TE AMSTERDAM.


OMSCHRIJVING
Winkelruimte van ca. 65 m2 verhuurbare oppervlakte gelegen op een prachtige locatie, de Raadhuisstraat in Amsterdam Centrum. Deze omgeving kenmerkt zichzelf door de verscheidenheid aan winkels en restaurants en is op...
Lees meer

Omschrijving

RAADHUISSTRAAT 12, 1016 DE TE AMSTERDAM.


OMSCHRIJVING
Winkelruimte van ca. 65 m2 verhuurbare oppervlakte gelegen op een prachtige locatie, de Raadhuisstraat in Amsterdam Centrum. Deze omgeving kenmerkt zichzelf door de verscheidenheid aan winkels en restaurants en is op loopafstand gelegen van de beroemde Dam, Grachtengordel en de 9 Straatjes.

HUURTERMIJN
Verhuur voor een periode van één jaar (!).

BESTEMMING
Enkelbestemming Centrum -3
- Kantoren (met balie);
- Galeries;
- Detailhandel met mengformule inclusief ondersteunende horeca;
- Consumentverzorgende dienstverlening;

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Raadhuisstraat is een zeer drukke en levendige winkelstraat in het verlengde van de Dam, met het bestemmingsverkeer van en naar 'De 9 Straatjes' en het Anne Frankhuis, met een grote verscheidenheid aan winkels, eet-, drink- en uitgaansgelegenheden in de nabije omgeving.

De locatie is met de auto goed te bereiken vanaf de ringweg A10 (afslag S103 Haarlem). De reistijd naar de ringweg A10 is ongeveer 10 minuten. Ook per openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken. Tramlijnen 13, 14 en 17 passeren het object. De reistijd naar het Centraal Station is ongeveer 5 minuten. Parkeren (betaald) op de openbare weg en in de nabijgelegen parkeergarages is mogelijk.

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte): 65 m2

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nog nader te bepalen.

Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 65 m² Verkoopoppervlakte 65 m² Frontbreedte 332 cm Diversen In units vanaf 65 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
65 m²
In units vanaf
65 m²
Verkoop vloeroppervlakte
65 m²
Frontbreedte
332 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Raadhuisstraat 12 *, 1016 DE Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring