Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Minervalaan 29 in Amsterdam 1077 NL

Minervalaan 29

1077 NL Amsterdam
Huurprijs € 38.000,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 115 m² In units vanaf 115 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving

OMSCHRIJVING 
Prachtige kantoorruimte op goede stand gelegen te huur aan de Minervalaan in Amsterdam Oud Zuid. Dit object met mooie jaren '30 uitstraling heeft een begane grond van ca. 94 m2 groot en is voorzien van een kelder van ca. 32 m2 met goede sta hoogte. Het...
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving

OMSCHRIJVING 
Prachtige kantoorruimte op goede stand gelegen te huur aan de Minervalaan in Amsterdam Oud Zuid. Dit object met mooie jaren '30 uitstraling heeft een begane grond van ca. 94 m2 groot en is voorzien van een kelder van ca. 32 m2 met goede sta hoogte. Het heeft een prachtige ligging aan de statige laan die van het Hilton Hotel, naar het station Amsterdam-Zuid loopt, met een brede groenstrook in het midden. In de nabije omgeving treft men naast de vele woonhuizen en appartementen diverse winkels en horecagelegenheden. 

Het object is recent gerenoveerd naar de meeste moderne richtlijnen en voorzien van 3 kamers, pantry ruimte, gemeenschappelijke ruimte met keuken en 2 toiletten. In 2018 is er een nieuwe Cv-installatie geplaatst. 

BESTEMMING 
Gemengd -1, (niet woonfuncties in woonbuurten) aangewezen gronden zijn bestemd voor: consumentverzorgende dienstverlening, detailhandel en bedrijf. 

LIGGING EN BEREIKBAARHEID 
De Minervalaan is met de auto zeer goed bereikbaar. Vanaf de Ringweg A10 (ca. 5 minuten), via de afslag S108 en S109. In de nabijheid , op loopafstand bevinden zich diverse tram en buslijnen met directe verbinding naar het Amsterdam Centraal Station en diverse regionale verbindingen. Het Station WTC Zuid bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand. 

OPPERVLAKTE 
Begane grond: 93,8 m2 
Kelder: 31,5 m2 

BIJZONDERHEDEN 
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren 

HUURCONDITIES 
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI). 
Alle huishoudens (2015 = 100). 

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING 
Bankgarantie 
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW. 

Omzetbelasting 
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend. 

OPLEVERING 
Per direct 

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES 
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model. 

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN 
Voorbehoud: 
Nog nader te bepalen. 

Servicekosten: 
Nog nader te bepalen. 

HUURPRIJSAANPASSINGEN 
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 38.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1928 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 115 m² Diversen In units vanaf 115 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
115 m²
In units vanaf
115 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Minervalaan 29, 1077 NL Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.