Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Albert Cuypstraat 16 in Amsterdam 1072 CT

Albert Cuypstraat 16

1072 CT Amsterdam
Huurprijs € 1.900,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 70 m² In units vanaf 70 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Mooi winkelruimte te huur van ca. 70 m² verhuurbare oppervlakte, gelegen in het verlengde van de leukste markt van Nederland. Het betreft een lichte ruimte met een mooie vloer. Naast de dagelijkse markt zijn er genoeg horeca en winkels in de directe nabijheid gelegen. Verder...
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Mooi winkelruimte te huur van ca. 70 m² verhuurbare oppervlakte, gelegen in het verlengde van de leukste markt van Nederland. Het betreft een lichte ruimte met een mooie vloer. Naast de dagelijkse markt zijn er genoeg horeca en winkels in de directe nabijheid gelegen. Verder beschikt de winkel over een toiletaansluiting en aparte pantry. 

BESTEMMING
Detailhandel, bedrijf en/ of ambachtelijk bedrijf. 

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Albert Cuypstraat is een gezellige en drukke straat midden gelegen in de Pijp. Dit deel van Amsterdam staat bekend om zijn diversiteit van leuke winkels, cafés en restaurants. De Albert Cuypstraat is 5 minuten fietsen van het Vondelpark, Museumplein en Grachtengordel. Het station de Pijp van de nieuwe Noord Zuidlijn is op 3 minuten lopen, waardoor het Centraal Station en Amsterdam Zuid binnen 5-10 minuten bereikbaar zijn. De ring A10 is makkelijk te bereiken via de S109. Verder zijn tramlijn 3, 7, 10, 12, 16 en 24 nabij gelegen. 

OPPERVLAKTE
BVO (Bruto vloeroppervlakte): 78,99 m2
VVO (Verhuurbare vloeroppervlakte): 70,11 m2

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg 

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nader te bepalen

Servicekosten: 
Nader te bepalen

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.900,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1892 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 70 m² Verkoopoppervlakte 70 m² Perceeloppervlakte 70 m² Frontbreedte 363 cm Diversen In units vanaf 70 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Branche beperking Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Verkoop vloeroppervlakte
70 m²
Frontbreedte
363 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Branchebeperking
Ja
Route van naar Albert Cuypstraat 16, 1072 CT Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.