Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Bert Haanstrakade 2 --4 in Amsterdam 1087 DN

Bert Haanstrakade 2 --4

1087 DN Amsterdam
Huurprijs € 45.000,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 245 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

BERT HAANSTRAKADE 2-4, 1087 DN AMSTERDAM OMSCHRIJVING Kantoor-, bedrijfs-, creatie-, sportruimte op een zeer aantrekkelijke hoeklocatie op IJburg west met een royaal uitzicht over het IJ! Het schitterende pand uit 2008 is op de hoek gelegen, heeft veel lichtinval door de in totaal respectievelijk...
Lees meer

Omschrijving

BERT HAANSTRAKADE 2-4, 1087 DN AMSTERDAM

OMSCHRIJVING
Kantoor-, bedrijfs-, creatie-, sportruimte op een zeer aantrekkelijke hoeklocatie op IJburg west met een royaal uitzicht over het IJ!

Het schitterende pand uit 2008 is op de hoek gelegen, heeft veel lichtinval door de in totaal respectievelijk 14 meter en 17 meter grote frontbreedte. De ruimte wordt casco opgeleverd. Verder beschikt de ruimte over een toilet en is het pand in goede staat van onderhoud.

BESTEMMING
Bestemming is als volgt;

Ter plaatse van de aanduiding 'gemengd' zijn bedrijven, consumentverzorgende en zakelijke dienstverlening, creatieve functies, kantoren en maatschappelijke dienstverlening toegestaan in de eerste bouwlaag, de kelder en het souterrain

Bedrijf: een inrichting of instelling gericht op het bedrijfsmatig voortbrengen, vervaardigen, bewerken, opslaan, installeren en/of herstellen van goederen dan wel het bedrijfsmatig verlenen van diensten, aan huis verbonden beroepen daaronder niet begrepen.
Creatieve functies: creatieve functies.
Dienstverlening: een bedrijfsmatige activiteit gericht op het verlenen van diensten, onder te verdelen in:
a. consument verzorgende dienstverlening, zoals kapperszaken en schoonheidsinstituten;
b. zakelijke dienstverlening, zoals fotostudio's, reisbureaus, makelaardijen, uitzendbureaus, banken;
c. maatschappelijke dienstverlening; het verlenen van diensten op het gebied van gezondheidszorg, sociaal-cultureel, welzijn, onderwijs en educatie, sport, religie, overheid en vergelijkbare gebieden.
Kantoor: het bedrijfsmatig verlenen van diensten met een administratief karakter, waarbij het publiek niet of slechts in ondergeschikte mate rechtstreeks te woord wordt gestaan en geholpen.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De Bert Haanstrakade 2-4 is gelegen vlakbij de ringweg A10 en is gemakkelijk bereikbaar via de S114. De locatie is ook te bereiken met tram 26 of met buslijn 66 of 289. Dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand!

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte): 244,80
Zie tevens NEN-meetrapport

BIJZONDERHEDEN & HUURCONDITIES
Huurtermijn: 5 jaar

Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 45.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Eigenaar dient akkoord te geven BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 245 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.67 Energie einddatum 12-08-2025 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
245 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet
Verzamelgebouw
Sanitair
Route van naar Bert Haanstrakade 2 --4, 1087 DN Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.