Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Van Baerlestraat 92 in Amsterdam 1071 BB

Van Baerlestraat 92

1071 BB Amsterdam
Huurprijs € 72.500,- p.j.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 108 m² In units vanaf 108 m²
Lees meer

Omschrijving

VAN BAERLESTRAAT 92, 1071 BB TE AMSTERDAM

Prachtige winkelruimte met uitzicht op het Rijksmuseum, naast Brasserie Keyzer, Aan een van de populairste winkelstraten van Amsterdam, de Van Baerlestraat in Oud-Zuid. Deze omgeving kenmerkt zichzelf door de verscheidenheid aan winkels en...
Lees meer

Omschrijving

VAN BAERLESTRAAT 92, 1071 BB TE AMSTERDAM

Prachtige winkelruimte met uitzicht op het Rijksmuseum, naast Brasserie Keyzer, Aan een van de populairste winkelstraten van Amsterdam, de Van Baerlestraat in Oud-Zuid. Deze omgeving kenmerkt zichzelf door de verscheidenheid aan winkels en restaurants en is op loopafstand gelegen het Museumplein en de P.C. Hooftstraat.

BESTEMMING
De voor Gemengd- 7 aangewezen grond zijn bestemd voor: detailhandel in de eerste bouwlaag en de kelder inclusief ondersteunende horeca zijnde van categorie 3 of 4.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen op een absolute A1 locatie in Amsterdam in het Museumkwartier in Amsterdam Zuid. In de directe nabijheid bevinden zich onder andere het prestigieuze Conservatorium Hotel, Concertgebouw, Stedelijk museum en de PC Hooftstraat.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Voor de deur rijden de tramlijnen 3 en 12, waardoor een directe verbinding mogelijk is met het Amstelstation en Station Sloterdijk. Verder vertrekken de tramlijnen 5 en 16 op loopafstand van de winkelruimte met een directe verbinding naar het Centraal Station, Amstelveen en Station Zuid.

Met eigen vervoer is de winkelruimte vanaf de Ringweg A10 via afslag S108 te bereiken.

OPPERVLAKTE
VVO: 112 m² begane grond
110 m² kelder

BIJZONDERHEDEN EN HUURCONDITIES
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI). Alle huishoudens (2015 = 100)

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 72.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1895 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 108 m² Verkoopoppervlakte 108 m² Diversen In units vanaf 108 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
108 m²
In units vanaf
108 m²
Verkoop vloeroppervlakte
108 m²
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Van Baerlestraat 92, 1071 BB Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.