Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
_rmb2839

Volmerstraat 14

1112 AZ Diemen
Huurprijs € 99,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 296 m² In units vanaf 12 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

VOLMERSTRAAT 14 DIEMEN

Omschrijving :
TE HUUR, diverse kantoorruimtes beschikbaar met flexibele contracten in 't Volmerhouse te Diemen. Deze ruimtes zijn ideaal voor starters, z.z.p.'ers, en bedrijven die opzoek zijn naar een kantoorruimte die met name gebaat zijn bij een scherpe...
Lees meer

Omschrijving

VOLMERSTRAAT 14 DIEMEN

Omschrijving :
TE HUUR, diverse kantoorruimtes beschikbaar met flexibele contracten in 't Volmerhouse te Diemen. Deze ruimtes zijn ideaal voor starters, z.z.p.'ers, en bedrijven die opzoek zijn naar een kantoorruimte die met name gebaat zijn bij een scherpe huurprijs in combinatie met een flexibele huurperiode vanaf 6 maanden met 1 maand opzegtermijn. De ruimte zijn per direct beschikbaar en het is mogelijk om ook parkeerplekken te huren.

Het Volmerhouse is onlangs helemaal "opgefrist" en is een kantoorpand met karakter. In de jaren '70 is het Volmerhouse onder architectuur gebouwd, de entree ligt aan een pleintje met een grote plataan. De entree en de gangen op de parterre zijn uitgevoerd met leistenen vloeren.

Er zijn diverse units beschikbaar. De units zijn beschikbaar vanaf 18 m².

Beschikbare units:
Unit N : 51,1 m² € 524,17 p.m. exclusief B.T.W.
Unit O : 46,3 m² € 475,00 p.m. exclusief B.T.W.
Magazijn: 101,3 m² 1e verdieping € 728,00 p.m. exclusief B.T.W.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen als een spin in het snelwegen-web: de A1, A10, A9 en A2 zijn snel en via meerdere routes bereikbaar. U bent heel snel in Amsterdam, Het Gooi en Utrecht. Winkelcentrum Kruidenhof ligt op 3 minuten fietsen.
Tevens ligt metrostation Verrijn Stuart op korte loopafstand, waardoor u binnen 30 minuten op Centraal Station Amsterdam bent.

Bestemming:
Kantoor.

Parkeren :
Parkeren is gratis. Ook is het mogelijk een privé parkeerplaats te huren.

Huurcondities :
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie :
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering :
Per direct.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Bijzonderheden :
- All-in verlichting
- Verwarming
- Onderhoud
- Alle kantoorkamers met vaste vloerbedekking, inbouwverlichtingsornamenten en zonwering. Een centrale pantry staat ter beschikking met Nespresso apparaat.
- Parkeren is gratis (eventueel privé parkeerplaatsen te huur)
- Alle pakketdiensten komen dagelijks langs bij Volmer House langs.

Voorbehoud :
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 99,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 296 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 600,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 12 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
296 m²
In units vanaf
12 m²
Aantal verdiepingen
1
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Volmerstraat 14, 1112 AZ Diemen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring