Keij & Stefels b.v.

Paulus Potterstraat 26
1071 DA Amsterdam
Tel: 020-5775333
info@keij-stefels.nl
Marktplein 2, 1421 AC Uithoorn, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 440,- p.m.
Marktplein 2 in Uithoorn 1421 AC

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Op de eerste verdieping van het voormalige gemeentehuis van Uithoorn bieden wij een geheel gerenoveerde kantoorruimte aan. De authentieke details uit het bouwjaar 1936 zijn hierbij in ere hersteld. Dit geeft het unieke gevoel in dit pand. Door de hoge plafonds en grote ramen is er bijzonder veel lichtinval. Tevens kunt u hierdoor genieten van een prachtig uitzicht over de Amstel.

Op de begane grond betreedt u het pand via de representatieve entree. Middels een brede trap komt u op de eerste verdieping al waar de ruimte tot uw beschikking staat. De toiletten zijn tevens gelegen op deze verdieping.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het gebouw is eenvoudig te bereiken met de auto via de N201 welke in verbinding staat met de A2 en de A4. Het centrum van Uithoorn biedt ruime parkeergelegenheid.

OPPERVLAKTE
41 m²

GESCHIEDENIS
Het in traditionele stijl van de Delftse School opgetrokken voormalige gemeentehuis aan het
Marktplein in Uithoorn is in 2008 en 2009 vanuit een gedateerde situatie volledig in haar oude luister hersteld. De schepping uit 1936 van architect professor M.J. Granpré Molière is eer aangedaan. Tegelijkertijd is op creatieve wijze voldaan aan alle randvoorwaarden voor een modern kantoor in de 20e eeuw. De eerste steen voor het gemeentehuis werd gelegd op 27 oktober 1936 en op 15 april van het jaar erop werd het feestelijk in gebruik genomen. Tot 1976 vergaderde de raad in de imposante, bijna kerkachtige trouwzaal.

BIJZONDERHEDEN & HUURCONDITIES
€ 440,- per maand inclusief servicekosten en exclusief BTW

Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).Alle huishoudens (2015 = 100).

GARANTIE:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

OMZETBELASTING:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor de huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 440,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 128,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1935 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 41 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 41 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig