Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Spaarnwouderweg 1123 A in Vijfhuizen 2141 BN

Spaarnwouderweg 1123 A

2141 BN Vijfhuizen
Huurprijs € 950,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² In units vanaf 144 m²
Lees meer

Omschrijving

SPAARNWOUDERWEG 1123A, 2141 BN te VIIJFHUIZEN

Prachtige nieuwbouw bedrijfshal te huur van ca. 144 m² groot verdeeld over twee verdiepingen. Voorzijde is de bedrijfshal voorzien van overheaddeur inclusief normale toegangsdeur. Een uitstekende locatie met aantrekkelijk prijs voor een...
Lees meer

Omschrijving

SPAARNWOUDERWEG 1123A, 2141 BN te VIIJFHUIZEN

Prachtige nieuwbouw bedrijfshal te huur van ca. 144 m² groot verdeeld over twee verdiepingen. Voorzijde is de bedrijfshal voorzien van overheaddeur inclusief normale toegangsdeur. Een uitstekende locatie met aantrekkelijk prijs voor een startende of groeiende ondernemer.

Tussen de twee agglomeraties Amsterdam en Haarlem is Vijfhuizen gelegen. De Spaarwouderweg is gelegen aan de A9, afrit Haarlem-Zuid bij Knooppunt Raasdorp. Met ca. 10 minuten bevindt u zich in het centrum van Haarlem en met ongeveer 15 minuten bevindt u zich op de ring van Amsterdam.

Opleveringsniveau is in overleg met de eigenaar.

BESTEMMING
Publieksrechtelijk bestemming: enkelbestemming Bedrijf, functieaanduiding tot en met categorie 4.2.

OPPERVLAKTE
Begane grond: 72 m²
eerste verdieping: 72 m²

BIJZONDERHEDEN & HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI). Alle huishoudens (2015 = 100).

Huurtermijn: in overleg.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud: Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten: Er zijn geen servicekosten. Huurder dient zelf een contract aan te gaan bij een leverancier voor gas, water en licht

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie: Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting: De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 950,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² Diversen In units vanaf 144 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
144 m²
In units vanaf
144 m²
Route van naar Spaarnwouderweg 1123 A, 2141 BN Vijfhuizen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.