Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Westzijde 43 in Zaandam 1506 EB

Westzijde 43

1506 EB Zaandam
Huurprijs € 2.150,- p.m.
020-5775333

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 102 m² In units vanaf 102 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING Deze afhaal-/bezorgzaak is gelegen op een opvallende hoeklocatie aan de bekende winkelstraat Westzijde te Zaandam. Doordat aan deze onlangs vernieuwde straat diversiteit aan zaken en multinationals zijn gevestigd, is dit een ware trekpleister voor zowel dagjesmensen als toeristen en...
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Deze afhaal-/bezorgzaak is gelegen op een opvallende hoeklocatie aan de bekende winkelstraat Westzijde te Zaandam. Doordat aan deze onlangs vernieuwde straat diversiteit aan zaken en multinationals zijn gevestigd, is dit een ware trekpleister voor zowel dagjesmensen als toeristen en buurtbewoners. De zaak is per auto goed bereikbaar dankzij de meerdere betaalde parkeerplaatsen in de straat. Op 15 minuten loopafstand is treinstation Zaandam bereikbaar. Dankzij de hoeksituering valt dit bedrijf goed op. Bijna de gehele gevel is van glas waardoor er van veel lichtinval genoten wordt. De oplevering is casco plus met de aanwezige inventaris. Verder is het ingedeeld in 3 verschillende ruimtes, de verkoopruimte, keuken en een opslagruimte. Tevens is er aan de achterzijde een ruime tuin aanwezig. De indeling van deze ruimtes kan volledig naar eigen wens worden ingevuld.

BESTEMMING
Gemengde doeleinden 8/10. Informeer bij de gemeente voor extra informatie.

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte):
Begane grond ca. 101,57 m²

HUURCONDITIES
Huurprijs € 2.150,- per jaar exclusief BTW

Overnameprijs € 10.000,-

Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ-model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ-model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.150,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 102 m² Verkoopoppervlakte 102 m² Frontbreedte 479 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 102 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
102 m²
In units vanaf
102 m²
Verkoop vloeroppervlakte
102 m²
Frontbreedte
479 cm
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 10.000,-
Route van naar Westzijde 43, 1506 EB Zaandam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.