Mijn favorieten

Diensten

Aankoopmakelaar Amsterdam en omgeving
Wij hebben brede kennis van de lokale huizen en commercieel onroerend goed markt. Om u te ondersteunen bij het aankopen van een nieuwe woning of kantoor/ horecazaak/ winkel maken wij gebruik van ons exclusieve netwerk. Zo is het in sommige gevallen mogelijk de woning of commercieel ruimte te bezichtigen voordat ze op Funda gepresenteerd worden!  

Verkoopmakelaar Amsterdam en omgeving
Onze verkoopmakelaars ondersteunen u met hun jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed in Amsterdam. Wij kennen de waarde en risico aspecten van de verschillende objecten en zullen u ten alle tijden met raad en daad te woord staan en advies geven. U kunt ook bij ons terecht voor alle vormen van taxatie, voor bezichtiging op zaterdag en voor gratis verkoopadvies.

Huren of verhuren?
Wij beschikken over de kennis en ontwikkelingen van de huurmarkt van Amsterdam. Zoekt u een makelaar voor het verhuren of aanhuren van uw woning of bedrijfspand, dan staan wij klaar om u daarmee te helpen. Bekijk ons aanbod huurobjecten en plan een bezichtiging. Zoekt u een betrouwbare makelaar voor het huren of verhuren van uw woning of bedrijfsruimte? Neem gerust contact op met ons huurconsulanten. 

Taxaties
Wilt u de waarde laten bepalen van uw woning of beleggingsobject middels een taxatie? Wij beschikken over de marktkennis voor de regio Groot Amsterdam. Na het aanvragen van een offerte ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie met ons tarief en een planning. Wij taxeren ook in opdracht van verschillende banken en voor particulieren. Ook voor taxaties in het kader van canon herziening einde tijdvak zijn wij een specialist. 

Beleggingen
Voor de particulieren, voor wie ons kantoor het beheer voert, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe beleggingsobjecten in de vorm van winkels, woningen, horeca, kleine kantoren, monumenten en/of (her)ontwikkel objecten.

Veiling
Voor diverse particulieren, banken en beheer cliënten doen wij aan- en verkopen op veilingen. De veilingen gaan van woningen tot horeca en alles daartussenin. Wij volgen de goed bezochte veilingen al diverse jaren en kunnen concluderen dat op deze veilingen de meest actuele prijzen tot stand komen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring