Mijn favorieten

Financieel Beheer en Crediteuren van Keij & Stefels

Het jargon zonder 'zorgen'
Voor het uitbesteden van uw financiële beheer bent u bij Keij & Stefels aan het juiste adres. Denk hierbij aan huuradministratie, contractonderhandelingen, huurders werven en screenen en klachtenafhandeling.

Uw intermediair
Financieel beheer gaat natuurlijk vooral over het verwerken en verzorgen van alle inkomsten en uitgaven. Toch heeft deze afdeling nog een andere belangrijke functie, het is namelijk het intermediair tussen huurder en eigenaar. Enerzijds functioneert dit intermediair als stootkussen terwijl het anderzijds dient als gespecialiseerd adviseur in gecompliceerde huur-/huurderkwesties.

Verblijft u in he
t buitenland?
H
eeft u een vastgoedpartner nodig tijdens uw kort- of langdurige verblijf in het buitenland? Dan nemen wij uw zorgen uit handen met een persoonlijke vastgoedmanager die al uw onroerend goed zaken regelt. Zo kan uw vastgoed of beleggingen continu én optimaal renderen.

U zoekt huurders
Bent u op zoek naar nieuwe, betrouwbare huurders? Wij zien het als positieve uitdaging om de gehele procedure van u over te nemen, inclusief de des gewenste koppeling naar onze collega’s op de afdeling: technisch beheer. Dit is het mooie van Keij & Stefels; bij ons zit alles onder één dak.


Heeft u financieel gerelateerde vragen? Neem gerust contact met ons op: 020-5775333

                  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring