Reviews

Verkoop average 9.1
Reviews (41)

Expertise
9.2
Price quality
8.9
Local market knowledge
9.1
Service and guidance
9.2

Verkoop Reviews

A funda user 10

04-01-2021 — Noordermarkt 18 BV

Waanzinnig toegewijd, geïnformeerd en prettige makelaar met veel kennis ervaring en expertise in Amsterdam

Expertise
10
Price quality
10
Local market knowledge
10
Service and guidance
10

Dhr. Joost Willems 9.3

04-01-2021 — Recht Boomssloot 77 II

Topverkoop, Arjen is een topper!
Prettig id samenwerking, en ook goed ondersteund in de aankoop van ons nieuwe huis, was zonder Arjen nooit gelukt!

Expertise
10
Price quality
8
Local market knowledge
9
Service and guidance
10

A funda user 9

04-01-2021 — Zeilstraat 10 3

Zeer tevreden met de vakkundige begeleiding bij de verkoop van mijn appartement, ten alle tijden zijn mijn belangen goed behartigt. Ik kan iedereen Key en Stefels aanbevelen als verkopende makelaar

Expertise
9
Price quality
9
Local market knowledge
9
Service and guidance
9

A funda user 9

04-01-2021 — Maria Austriastraat 570

Het contact verliep prettig, er werd snel gereageerd op vragen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook de hulp bij het doornemen van de verkoopakte was fijn. De combinatie Danielle Oud en Arjen Hoogenhout verliep super goed. Prettige en vrolijke mensen die goed meedenken!

Expertise
9
Price quality
9
Local market knowledge
9
Service and guidance
9

A funda user 8.3

04-01-2021 — Kanteel 81

Het contact verliep soepel. Op momenten dat wij contact zochten kwant dat altijd snel tot stand via telefoon/mail/whatsapp. Daniëlle is een kundige makelaar en dacht goed met ons mee. In een toch wat vreemde situatie ivm coronavirus heeft zij ons prima geadviseerd. Ze is eerlijk en open en zegt wat zij denkt.

Expertise
8
Price quality
8
Local market knowledge
8
Service and guidance
9

Dhr. both 10

26-08-2020 — Kanteel 81

Wij zijn snel en deskundig geholpen door het team van Key & Stefels. Ons vaste contact was Daniëlle Oud, die zeer klantgericht is. Haar professionele advies en acties hebben ons geholpen ons huis snel en voor de juiste prijs te verkopen.

Expertise
10
Price quality
10
Local market knowledge
10
Service and guidance
10

A funda user 9

26-08-2020 — Veembroederhof 168

De makelaar met wie ik 15 jaar geleden mijn appartement kocht deed dat naar volle tevredenheid. Toen ik het appartement weer wilde verkopen was Keij & Stefels een logische keuze. De verkoop verliep vlot en professioneel. Geen omkijken naar gehad!

Expertise
9
Price quality
9
Local market knowledge
9
Service and guidance
9

A funda user 10

26-08-2020 — Schoolweg

Zeer gemotiveerde makelaars die altijd klaar staan voor een antwoord. Zeer goed geholpen gedurende het hele proces.

Expertise
10
Price quality
10
Local market knowledge
10
Service and guidance
10

A funda user 10

26-08-2020 — De Wittenkade 47 2V

Geen aanmerkingen, is allemaal goed gegaan! Erg tevreden over de service en de uitkomsten. De makelaar heeft me veel werk uit handen genomen en de communicatie was goed!

Expertise
10
Price quality
10
Local market knowledge
10
Service and guidance
10

A funda user 10

26-08-2020 — James Rosskade 12 II

Daniëlle heeft mij geweldig geholpen. Het was een fijne samenwerking die ik zonder twijfel nog eens zou aan gaan.

Expertise
10
Price quality
10
Local market knowledge
10
Service and guidance
10