Mijn favorieten

Makelaardij

Full-service Makelaardij.
Uit passie voor Amsterdam en voor haar bewoners, richtten Kobus Keij en Peter Stefels op 1 april 1989 full-service makelaarskantoor Keij & Stefels op. Destijds deden zij dat vanuit twee kantoorkamertjes aan het Minervaplein. Vandaag de dag bedienen 25 medewerkers van Keij & Stefels de Amsterdamse vastgoedmarkt met een hecht team van specialisten.

Onze medewerkers.
Door de tegenwoordig niet meer zo vaak voorkomende mix van makelaardij en vastgoedbeheer kent ons medewerkersbestand van ruim 25 personen een grote diversiteit aan specialisten: makelaars, maar ook technisch geschoolde mensen die alle vormen van onderhoud en renovatie coördineren. En boekhoudkundige en administratieve medewerkers, maar ook experts in assurantiën. U kunt de contactgegevens van iedere medewerkers vinden op onze contactpagina. Dankzij deze waaier aan vakmensen kunnen wij, vanuit ons kantoor aan de Paulus Potterstraat 26 in Amsterdam Oud Zuid, voor elke opdracht een optimaal team samenstellen.

De transactie van uw leven, zonder zorgen!
De aanschaf of verkoop van een woning of kantoorpand is een speciale aangelegenheid. Het is een ingewikkelde transactie en verdient de aandacht die het nodig heeft om goed te verlopen. U wilt tenslotte de beste prijs onderhandelen, betrouwbare kopers of verkopers vinden, niet onnodige (onnodig) tijd verliezen en vooral geen zorgen hebben.

Geef mij maar Amsterdam.
Ons kantoor aan de Paulus Potterstraat in ons geliefd Amsterdam is een heerlijke, gastvrije hotspot midden in Zuid. Wij bevinden ons tussen de Hobbemastraat en de Van Baerlestraat, met uitzicht op het museumplein en het Van Goghmuseum.

NVM-Makelaar.
Keij & Stefels is sinds 1989 uitgegroeid tot een bruisend makelaarskantoor midden in Amsterdam Oud Zuid. Wij zijn lid van de landelijke NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, maar ook van de regionaal optimaal geïnformeerd en alerte MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam).


 

Wij staan voor u klaar, dus neem gerust contact op voor al uw vragen.
020-5775333
Team Keij & Stefels


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring