Mijn favorieten

Makelaardij

Het kopen of verkopen van een woning of kantoorpand kan een spannend proces zijn. Het is een ingewikkelde transactie die veel aandacht vraagt. Zo wilt u natuurlijk de beste prijs onderhandelen, betrouwbare kopers of verkopers vinden en niet (onnodig) tijd verliezen. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort transacties en staan dan ook graag voor u klaar tijdens dit proces. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw koop of verkoop.
 

Diensten

U kunt ons inzetten voor diverse diensten. Zo kunt dienen wij als aankoop- en verkoopmakelaar, maar kunt u ook via ons huren of verhuren. Daarnaast kunt u ons inzetten bij taxaties, beleggingen en aan- en verkopen op veilingen.
 

Aankoopmakelaar Amsterdam en omgeving

Wij hebben brede kennis van de lokale huizen en commercieel onroerend goed markt. Om u te ondersteunen bij het aankopen van een nieuwe woning of kantoor/ horecazaak/ winkel maken wij gebruik van ons exclusieve netwerk. Zo is het in sommige gevallen mogelijk de woning of commercieel ruimte al te bezichtigen voordat ze op Funda gepresenteerd worden!
 

Verkoopmakelaar Amsterdam en omgeving

Onze verkoopmakelaars ondersteunen u met hun jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed in Amsterdam. Wij kennen de waarde en risico aspecten van de verschillende objecten en zullen u altijd met raad en daad te woord staan en advies geven. U kunt ook bij ons terecht voor alle vormen van taxatie, voor bezichtiging op zaterdag en voor gratis verkoopadvies.
 

Huren of verhuren

Wij beschikken over de kennis van ontwikkelingen van de huurmarkt van Amsterdam. Zoekt u een makelaar voor het verhuren of aanhuren van uw woning of bedrijfspand, dan staan wij klaar om u daarmee te helpen. Bekijk ons aanbod huurobjecten en plan een bezichtiging. Zoekt u een betrouwbare makelaar voor het huren of verhuren van uw woning of bedrijfsruimte? Neem gerust contact op met ons huurconsulanten. 
 

Taxaties

Wilt u de waarde van uw woning of beleggingsobject laten bepalen middels een taxatie? Wij beschikken over de marktkennis van de regio Groot Amsterdam. Na het aanvragen van een offerte ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie met ons tarief en een planning. Wij taxeren in opdracht van verschillende banken en voor particulieren. Ook voor taxaties in het kader van canon herziening einde tijdvak zijn wij een specialist. 
 

Beleggingen

Naast onze makelaardij zijn wij ook één van de grotere technisch en financieel beheerders van onroerende zaken binnen de Amsterdamse vastgoedmarkt. Hiervoor voeren wij het beheer voor particulieren.  Onze makelaardij is voor deze particulieren voortdurend op zoek naar nieuwe beleggingsobjecten in de vorm van winkels, woningen, horeca, kleine kantoren, monumenten en/of (her)ontwikkel objecten.
 

Veiling

Voor diverse particulieren, banken en beheer cliënten doen wij aan- en verkopen op veilingen. De veilingen gaan van woningen tot horeca en alles daartussenin. Wij volgen de goed bezochte veilingen al diverse jaren en kunnen concluderen dat op deze veilingen de meest actuele prijzen tot stand komen.
 

NVM-Makelaar

Wij zijn niet alleen lid van de landelijke NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), maar ook van de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam). Hierdoor beschikken wij over optimale kennis over de regio.
 

Wij staan voor u klaar, dus neem gerust contact op voor al uw vragen.
020-5775333

Team Keij & Stefels

Team makelaardij Keij en Stefels

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring