Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Makelaardij

Beleggingen

Naast onze makelaardij zijn wij ook één van de grotere technisch en financieel beheerders van onroerende zaken op de Groot Amsterdamse vastgoedmarkt. Hiervoor voeren wij het beheer voor particulieren en (institutionele) beleggers. Ons kantoor is voor deze klanten voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor verkoop- en aankoop van beleggingsobjecten.

Maak een afspraak Lees meer

Thuis op de vastgoedmarkt

Wij kennen de beleggingsmarkt als geen ander en zijn altijd op zoek naar uiteenlopende typen vastgoed voor onze klanten: winkels, woningen, horeca, kleine kantoren, monumenten en/of (her)ontwikkel objecten zijn hier voorbeelden van. Als gevestigde makelaar en ervaren beheerder op de Groot-Amsterdamse vastgoedmarkt heeft Keij & Stefels het volledige inzicht in de mogelijkheden en opbrengsten van onroerend goed. Wij begeleiden u bij de koop, schatten de waarde en mogelijke huur in, onderzoeken het bestemmingsplan, werken samen met aannemers, architecten en regelen in samenspraak met onze contacten eventuele benodigde vergunningen. Ook bij verkoop van beleggingsobjecten zijn wij onze klanten weer graag van dienst met onze expertise. Elke opdrachtgever krijgt een maatwerkoplossing.

Maak een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Meer informatie over onze diensten?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Chelsea Garnaat
Frontoffice medewerker

Chelsea Garnaat