Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Makelaardij

Huren & Verhuren

Zoekt u een betrouwbare makelaar voor het verhuren van uw woning of bedrijfsruimte of bent u op zoek naar geschikte woonruimte of commercieel vastgoed om te kunnen huren? Neem gerust contact op met onze makelaars. 

Maak een afspraak Huurdersportaal

Uw woning verhuren

Keij & Stefels begeleidt zowel particulieren als institutionele vastgoedbeleggers bij de verhuur van hun onroerend goed in de regio Groot-Amsterdam. Voor veel van onze verhuurders voeren wij ook het beheer van het object. Wij bieden voor iedere situatie passende verhuurdiensten. Wij beschikken over de kennis van ontwikkelingen van de huurmarkt van Groot-Amsterdam en hebben een ruim bestand aan potentiële huurders in de omgeving. 

Maak een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Op zoek naar geschikte huurruimte

Bent u op zoek naar woonruimte of commercieel vastgoed om te kunnen huren? De makelaars van Keij & Stefels gaan voor u op efficiënte wijze te werk om snel passende beschikbare objecten in de regio Groot-Amsterdam te verzamelen. Ook in ons eigen aanbod vindt u regelmatig nieuwe huurobjecten en een ruim aanbod om te vergelijken voor deze worden aangeboden via internet.

Maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten

Verhuur Algemeen gemiddelde
9.5

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Geschreven op 4 juli 2023

Peter Stefels voelde ons goed aan en wist hoofdzaken van bijzaken goed te onderscheiden. Zijn kennis van de markt in Amsterdam-Zuid bleek precies te kloppen. Hij heeft ons ontzorgd en een snelle verkoop bewerkstelligd. Ik kan Peter iedereen aanbevelen voor de koop of verkoop van een woning in Amsterdam.

jacques klok | Prinses Marijkestraat 12

Geschreven op 28 juni 2023

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende hulp die ik heb ontvangen van Keij & Stefels bij mijn recente woningaankoop. Hun expertise en professionaliteit hebben het hele proces zeer soepel en stressvrij gemaakt. Vanaf het eerste contact tot aan de sleuteloverdracht waren ze altijd beschikbaar en bereid om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden bij elke stap. Hun diepgaande kennis van de lokale markt was duidelijk merkbaar en ze waren in staat om mij te voorzien van waardevol advies over de beste keuzes en onderhandelingen. Bovendien was hun communicatie transparant en tijdig, wat mij een gevoel van vertrouwen gaf gedurende het hele proces. Ze zorgden ervoor dat ik goed op de hoogte was van alle ontwikkelingen en ze namen de tijd om alle documentatie grondig door te nemen. Kortom, ik ben zeer tevreden met de service die Keij & Stefels heeft geleverd. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare makelaar voor hun woningaankoop.

Een Funda gebruiker | Rustenburgerstraat 421 -2

Geschreven op 6 april 2023

correcte en zeer professioneel. Begeleiding tijdens verkoopproces was uitstekend en voelde goed aan. Was steeds bereikbaar voor vragen en advies over de verkoop en de procedures daar rondim heen

Een Funda gebruiker | Leonardostraat 4 BV

Geschreven op 30 januari 2023

Daniëlle onze makelaar was helemaal top, super service! Altijd bereikbaar, duidelijk en altijd super vriendelijk.

Een Funda gebruiker | Albert Cuypstraat 200 -III

Geschreven op 9 januari 2023

Daniëlle Oud van Keij & Stefels heeft weer uitstekend werk geleverd (voor mij inmiddels voor de tweede keer). De deal goed, snel en eerlijk rondgemaakt, met blije kopers en een blije verkoper. Een makelaar waar je blind op kunt vertrouwen. Ik heb in Amsterdam de laatste twee decennia een flink aantal huizen ge- of verkocht, maar nooit zo goed en zo vertrouwd geholpen als door Daniëlle. Een aanrader.

Dhr. gijs | Amstelbeststraat 2 F

Geschreven op 5 januari 2023

Onze woning voortvarend en voor een goede verkoopprijs door Arjen Hoogenhout verkocht. Prettig in de omgang, pro-actief en reageert snel en accuraat.

Een Funda gebruiker | Maria Austriastraat 666 H + PP

Meer over de verhuur of huur van vastgoed in Amsterdam?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Daphne Groot
Secretaresse Makelaardij

Daphne Groot

Huurdersportaal

Inloggen