Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Makelaardij

Huren & Verhuren

Zoekt u een betrouwbare makelaar voor het verhuren van uw woning of bedrijfsruimte of bent u op zoek naar geschikte woonruimte of commercieel vastgoed om te kunnen huren? Neem gerust contact op met onze makelaars. 

Maak een afspraak Huurdersportaal

Uw woning verhuren

Keij & Stefels begeleidt zowel particulieren als institutionele vastgoedbeleggers bij de verhuur van hun onroerend goed in de regio Groot-Amsterdam. Voor veel van onze verhuurders voeren wij ook het beheer van het object. Wij bieden voor iedere situatie passende verhuurdiensten. Wij beschikken over de kennis van ontwikkelingen van de huurmarkt van Groot-Amsterdam en hebben een ruim bestand aan potentiële huurders in de omgeving. 

Maak een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Op zoek naar geschikte huurruimte

Bent u op zoek naar woonruimte of commercieel vastgoed om te kunnen huren? De makelaars van Keij & Stefels gaan voor u op efficiënte wijze te werk om snel passende beschikbare objecten in de regio Groot-Amsterdam te verzamelen. Ook in ons eigen aanbod vindt u regelmatig nieuwe huurobjecten en een ruim aanbod om te vergelijken voor deze worden aangeboden via internet.

Maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten

Verhuur Algemeen gemiddelde
8.6

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Geschreven op 26 januari 2021

Peter Stefels provided excellent customer service. Always available and ready to find new ways to make our properties more attractive to potential clients. Petter rented two flats very quickly. We can highly recommend his services.

Dhr. Cuellar |

Geschreven op 8 maart 2021

Excellent customer service from Peter. Professional and speedy replies make a big difference between the other agents in Amsterdam.I can highly recommend them for all your real estate needs.

Dhr. Cuellar |

Geschreven op 20 april 2021

Excellent service from Peter! We managed to rent my flats very quickly and to very good tenants. Peter’s was always available.

Een Funda gebruiker |

Geschreven op 3 december 2021

De beide verhuurmakelaars overtroffen mijn verwachtingen, waren zeer deskundig, ondersteunend en vooruitdenkend. De service was van begin tot einde zeer goed en dekte alles af wat geregeld moest worden. Ze waren altijd bereikbaar en vriendelijk . In het vervolg zal ik ze graag weer inschakelen.

Een funda gebruiker |

Geschreven op 22 september 2021

Arjen Hoogenhout heeft mij heel erg geholpen om mijn droom appartement te kopen in Amsterdam in een zeer lastige woningmarkt momenteel. Twee jaar geleden had ik al contact met hem om een ​​huis te kopen maar toen kon ik niet verder. Ik ben zelf een starter en de markt werd nu nog veel lastiger dan twee jaar geleden. Arjen gaf me heel goed advises in dit onzeker proces en na 2 maanden zoektijd geslagen om een huis te kopen in oud west die perfect bij mij past! Ik raad Arjen echt aan als een aankoop makelaar en ik zal in de toekomst weer contact met hem opnemen voor andere diensten.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) |

Geschreven op 28 september 2021

Arjen Hoogenhout heeft mij geweldig geholpen met het aankopen van een appartement in Amsterdam. Deskundig advies, weet duidelijk uit te leggen waarom een woning zoveel/zo weinig waard is en weet tijdens de document controles en onderhandelingen precies datgene eruit te halen wat aandacht behoeft. Dank Arjen!

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) |

Meer over de verhuur of huur van vastgoed in Amsterdam?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Daphne Groot
Secretaresse Makelaardij

Daphne Groot

Huurdersportaal

Inloggen