Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Makelaardij

Aankopen

Op zoek naar een woning of commercieel onroerend goed in regio Groot-Amsterdam? Met onze deskundige aankoopbegeleiding bent u verzekerd van een goede aankoop en een soepel verloop van het aankooptraject.

Maak een afspraak Lees meer

Op zoek naar de juiste woning of het juiste pand

Bij uw zoektocht naar een nieuwe woning of commercieel vastgoed komen een hoop aspecten kijken. Wij zorgen voor rust en overzicht zodat u de juiste beslissingen kunt maken op basis van goed overleg, kennis van zaken en heldere afspraken. Om u te ondersteunen bij het aankopen van een nieuwe woning, kantoor, horecazaak of winkel maken wij gebruik van ons exclusieve netwerk zodat u op de hoogte bent van passend aanbod. Tevens geven wij u advies over de bouwkundige staat van het vastgoed, controleren het bestemmingsplan en de planologische ontwikkelingen, geven juridisch advies en controleren VVE stukken, jaarrekeningen, opstalverzekeringen en het MJOP voor u.

Maak een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Wat kunt u van ons verwachten?

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek zetten wij uw woonwensen op papier. We maken duidelijke afspraken en spreken met u het volledige aankooptraject door. Na de kennismaking maken wij voor u een zoekopdracht aan met de specificaties en wensen die we hebben besproken.

2. Zoekopdracht uitzetten

Wij houden u middels e-mail op de hoogte van nieuwe aanmeldingen die passen bij uw zoekopdracht. Dankzij ons ruime netwerk kunnen we steeds het nieuwste woningaanbod met u delen en zorgen we dat mogelijke bouwkundige, juridische en financiële consequenties inzichtelijk zijn. Dus ook eventuele risico’s. 

3. Bezichtigingen

Bij een bezichtiging gaat één van onze makelaars altijd met u mee en letten wij daarbij op de details en kleine lettertjes. Op deze manier bieden we ruimte voor een doordachte beslissing op basis van de juiste informatie en het juiste gevoel.

4. Onderhandelingen en aankoopakte

Tactisch en doordacht voeren wij voor u de onderhandelingen met de verkopende partij. Van iedere stap bent u uiteraard op de hoogte. Wanneer er een prijsovereenkomst gesloten is, controleren wij voor u de akte en documentatie en kunt u deze met een gerust hart ondertekenen. 

5. De overdracht 

Natuurlijk verzorgen wij de notariële begeleiding. Na de overdracht van eigendom bij de notaris blijven wij voor verdere vragen, onduidelijkheden en andere zaken rondom de aankoop van uw nieuwe woning altijd bereikbaar voor u.

Aangekocht

Prinsengracht 186 A, Amsterdam Prinsengracht 186 A, Amsterdam Aangekocht
Prinsengracht 186 A
Amsterdam
Nieuwendammerdijk 305, Amsterdam Nieuwendammerdijk 305, Amsterdam Aangekocht
Nieuwendammerdijk 305
Amsterdam
Kinkerstraat 216 A, Amsterdam Kinkerstraat 216 A, Amsterdam Aangekocht
Kinkerstraat 216 A
Amsterdam
Van Heenvlietlaan 287 +PP, Amsterdam Van Heenvlietlaan 287 +PP, Amsterdam Aangekocht
Van Heenvlietlaan 287 +PP
Amsterdam
Stadionweg 198 -III, Amsterdam Stadionweg 198 -III, Amsterdam Aangekocht
Stadionweg 198 -III
Amsterdam
Zaagmolenstraat 10 2, Amsterdam Zaagmolenstraat 10 2, Amsterdam Aangekocht
Zaagmolenstraat 10 2
Amsterdam
Van Walbeeckstraat 79 hs, Amsterdam Van Walbeeckstraat 79 hs, Amsterdam Aangekocht
Van Walbeeckstraat 79 hs
Amsterdam
Lijsterbeslaan 4, Ter Aar Lijsterbeslaan 4, Ter Aar Aangekocht
Lijsterbeslaan 4
Ter Aar
Karthuizersstraat 1, Amsterdam Karthuizersstraat 1, Amsterdam Aangekocht
Karthuizersstraat 1
Amsterdam
Bestevaerstraat 105 II, Amsterdam Bestevaerstraat 105 II, Amsterdam Aangekocht
Bestevaerstraat 105 II
Amsterdam

Wat zeggen onze klanten

Aankoop Algemeen gemiddelde
9.5

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Geschreven op 4 juli 2023

Peter Stefels voelde ons goed aan en wist hoofdzaken van bijzaken goed te onderscheiden. Zijn kennis van de markt in Amsterdam-Zuid bleek precies te kloppen. Hij heeft ons ontzorgd en een snelle verkoop bewerkstelligd. Ik kan Peter iedereen aanbevelen voor de koop of verkoop van een woning in Amsterdam.

jacques klok | Prinses Marijkestraat 12

Geschreven op 28 juni 2023

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende hulp die ik heb ontvangen van Keij & Stefels bij mijn recente woningaankoop. Hun expertise en professionaliteit hebben het hele proces zeer soepel en stressvrij gemaakt. Vanaf het eerste contact tot aan de sleuteloverdracht waren ze altijd beschikbaar en bereid om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden bij elke stap. Hun diepgaande kennis van de lokale markt was duidelijk merkbaar en ze waren in staat om mij te voorzien van waardevol advies over de beste keuzes en onderhandelingen. Bovendien was hun communicatie transparant en tijdig, wat mij een gevoel van vertrouwen gaf gedurende het hele proces. Ze zorgden ervoor dat ik goed op de hoogte was van alle ontwikkelingen en ze namen de tijd om alle documentatie grondig door te nemen. Kortom, ik ben zeer tevreden met de service die Keij & Stefels heeft geleverd. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare makelaar voor hun woningaankoop.

Een Funda gebruiker | Rustenburgerstraat 421 -2

Geschreven op 6 april 2023

correcte en zeer professioneel. Begeleiding tijdens verkoopproces was uitstekend en voelde goed aan. Was steeds bereikbaar voor vragen en advies over de verkoop en de procedures daar rondim heen

Een Funda gebruiker | Leonardostraat 4 BV

Geschreven op 30 januari 2023

Daniëlle onze makelaar was helemaal top, super service! Altijd bereikbaar, duidelijk en altijd super vriendelijk.

Een Funda gebruiker | Albert Cuypstraat 200 -III

Geschreven op 9 januari 2023

Daniëlle Oud van Keij & Stefels heeft weer uitstekend werk geleverd (voor mij inmiddels voor de tweede keer). De deal goed, snel en eerlijk rondgemaakt, met blije kopers en een blije verkoper. Een makelaar waar je blind op kunt vertrouwen. Ik heb in Amsterdam de laatste twee decennia een flink aantal huizen ge- of verkocht, maar nooit zo goed en zo vertrouwd geholpen als door Daniëlle. Een aanrader.

Dhr. gijs | Amstelbeststraat 2 F

Geschreven op 5 januari 2023

Onze woning voortvarend en voor een goede verkoopprijs door Arjen Hoogenhout verkocht. Prettig in de omgang, pro-actief en reageert snel en accuraat.

Een Funda gebruiker | Maria Austriastraat 666 H + PP

Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Wendy Lu
Secretaresse Makelaardij

Wendy Lu