Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Makelaardij

Aankopen

Op zoek naar een woning of commercieel onroerend goed in regio Groot-Amsterdam? Met onze deskundige aankoopbegeleiding bent u verzekerd van een goede aankoop en een soepel verloop van het aankooptraject.

Maak een afspraak Lees meer

Op zoek naar de juiste woning of het juiste pand

Bij uw zoektocht naar een nieuwe woning of commercieel vastgoed komen een hoop aspecten kijken. Wij zorgen voor rust en overzicht zodat u de juiste beslissingen kunt maken op basis van goed overleg, kennis van zaken en heldere afspraken. Om u te ondersteunen bij het aankopen van een nieuwe woning, kantoor, horecazaak of winkel maken wij gebruik van ons exclusieve netwerk zodat u op de hoogte bent van passend aanbod. Tevens geven wij u advies over de bouwkundige staat van het vastgoed, controleren het bestemmingsplan en de planologische ontwikkelingen, geven juridisch advies en controleren VVE stukken, jaarrekeningen, opstalverzekeringen en het MJOP voor u.

Maak een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Wat kunt u van ons verwachten?

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek zetten wij uw woonwensen op papier. We maken duidelijke afspraken en spreken met u het volledige aankooptraject door. Na de kennismaking maken wij voor u een zoekopdracht aan met de specificaties en wensen die we hebben besproken.

2. Zoekopdracht uitzetten

Wij houden u middels e-mail op de hoogte van nieuwe aanmeldingen die passen bij uw zoekopdracht. Dankzij ons ruime netwerk kunnen we steeds het nieuwste woningaanbod met u delen en zorgen we dat mogelijke bouwkundige, juridische en financiële consequenties inzichtelijk zijn. Dus ook eventuele risico’s. 

3. Bezichtigingen

Bij een bezichtiging gaat één van onze makelaars altijd met u mee en letten wij daarbij op de details en kleine lettertjes. Op deze manier bieden we ruimte voor een doordachte beslissing op basis van de juiste informatie en het juiste gevoel.

4. Onderhandelingen en aankoopakte

Tactisch en doordacht voeren wij voor u de onderhandelingen met de verkopende partij. Van iedere stap bent u uiteraard op de hoogte. Wanneer er een prijsovereenkomst gesloten is, controleren wij voor u de akte en documentatie en kunt u deze met een gerust hart ondertekenen. 

5. De overdracht 

Natuurlijk verzorgen wij de notariële begeleiding. Na de overdracht van eigendom bij de notaris blijven wij voor verdere vragen, onduidelijkheden en andere zaken rondom de aankoop van uw nieuwe woning altijd bereikbaar voor u.

Wat zeggen onze klanten

Aankoop Algemeen gemiddelde
9.1

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Geschreven op 04 January 2021

Waanzinnig toegewijd, geïnformeerd en prettige makelaar met veel kennis ervaring en expertise in Amsterdam

Een Funda gebruiker | Noordermarkt 18 BV

Geschreven op 04 January 2021

Topverkoop, Arjen is een topper! Prettig id samenwerking, en ook goed ondersteund in de aankoop van ons nieuwe huis, was zonder Arjen nooit gelukt!

Dhr. Joost Willems | Recht Boomssloot 77 II

Geschreven op 04 January 2021

Zeer tevreden met de vakkundige begeleiding bij de verkoop van mijn appartement, ten alle tijden zijn mijn belangen goed behartigt. Ik kan iedereen Key en Stefels aanbevelen als verkopende makelaar

Een Funda gebruiker | Zeilstraat 10 3

Geschreven op 04 January 2021

Het contact verliep prettig, er werd snel gereageerd op vragen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook de hulp bij het doornemen van de verkoopakte was fijn. De combinatie Danielle Oud en Arjen Hoogenhout verliep super goed. Prettige en vrolijke mensen die goed meedenken!

Een Funda gebruiker | Maria Austriastraat 570

Geschreven op 04 January 2021

Het contact verliep soepel. Op momenten dat wij contact zochten kwant dat altijd snel tot stand via telefoon/mail/whatsapp. Daniëlle is een kundige makelaar en dacht goed met ons mee. In een toch wat vreemde situatie ivm coronavirus heeft zij ons prima geadviseerd. Ze is eerlijk en open en zegt wat zij denkt.

Een Funda gebruiker | Kanteel 81

Geschreven op 10 October 2020

Van begin tot eind goed contact gehad en passende woningsuggesties gekregen vanuit de makelaar. Fijn eindresultaat behaald.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) | Deymanstraat 2 II

Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Chelsea Garnaat
Receptioniste

Chelsea Garnaat